OPRITI RAZBOIUL...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Avatar utilizator
RSC
Pescar de competitie
Mesaje: 868
Membru din: Dum Oct 16, 2011 10:40

Re: OPRITI RAZBOIUL...

Mesaj de RSC »

geo11 scrie:pe mine nu ma deranjeaza senzorii vecinilor ..... sunetul senzorilor e normal pe balta. ce sa se auda motoare si clansoane? de asta avem parte in oras. sa nu ma intelegeti gresit, extremele nu sunt bune niciunde dar sa impui senzori la minim sau pe silentios doar tu sa auzi un zumz :shock: et ..... hai sa fim seriosi. nu mai puneti senzori si pescuiti cu frana deschisa si se aude run-ul. sau luati bambinele din nou. :)
oricum initiativa e buna :!: dar nici eu nu cred ca cei care sunt absurzi intra pe forum si citesc asta. carasari ci cach&tava nu se citesc forumurile si nu-s curiosi ei de vecini ba mai mult daca pot sa ridiculizeze...de ce nu. :twisted:
se aud ... "clansoanele"... de la Deva .. CLAXÓN, claxoane, s. n. Dispozitiv de semnalizare sonoră, folosit de obicei la autovehicule. – Din fr. klaxon.

ps: topicul nu a fost deschis ca sa-si dea cu parerea Clanson, Ftalte sau Meleaca daca mesajul o sa fie citit de toti "absurzii"...e bine si daca o singura persoana renunta sa polueze fonic locurile de pescuit...unde e normal sa asculti "iarba cum creste" si ciripitul pasarelelor... :wink:
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”