Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Incearca la Ontanu, am auzit ca are si Jako (bagabonti) fara stapan, numai sa adopti unul care nu mascareste. Succes.RazvanG scrie:STIE SAU SE OCUPA CINEVA CU PAPAGALI JAKO?
MA INTERESEAZA SA CUMPAR UN JAKO SAU SA-L ADOPT
Alege frate unul de pe forum ca toti sunt vorbitori. Nu stiu daca sunt JakoRazvanG scrie:Vreau sa fie careva dintre noi,sfaturi si alte socoteli,deja le stiu.Oricum multumesc mult de tot.
Bine mah Cornele,ce sa mai zic....cornel.s scrie:Alege frate unul de pe forum ca toti sunt vorbitori. Nu stiu daca sunt JakoRazvanG scrie:Vreau sa fie careva dintre noi,sfaturi si alte socoteli,deja le stiu.Oricum multumesc mult de tot.!
RazvanG scrie:Vreau sa fie careva dintre noi,sfaturi si alte socoteli,deja le stiu.Oricum multumesc mult de tot.
Sa ai grija sa nu scape, al tau direct la Jina se opreste.Nasul meu l-a mai pierdut odata si l-a gasit la o stana la 10 Km
Tocmai mi-a murit scroafa de Guinnea. Nu dau sfaturi buneRazvanG scrie:Bine mah Cornele,ce sa mai zic....cornel.s scrie:Alege frate unul de pe forum ca toti sunt vorbitori. Nu stiu daca sunt JakoRazvanG scrie:Vreau sa fie careva dintre noi,sfaturi si alte socoteli,deja le stiu.Oricum multumesc mult de tot.!
Btw,ai cum sa ma ajuti?
Sa te gandesti foarte bine ce vrei. Nu este usor sa-l cresti, daca nu ai conditiile minime. Are nevoie de spatiu, iar daca-l lasi liber fa-ti card Ikea family, ca va trebui sa schimbi mobila periodic.RazvanG scrie:STIE SAU SE OCUPA CINEVA CU PAPAGALI JAKO?
MA INTERESEAZA SA CUMPAR UN JAKO SAU SA-L ADOPT