*Te poti loga cand vrei, esti binevenit aici.Dar poti sa citesti si fara sa te loghezi, nu trebuie sa te anunte cineva....Dar vezi ca pe aici nivelul este mai ridicat !

Razvan din Belgia :
"in Ro ati innebunit de foamea banilor rade si occidentul de voi cand vad ce preturi de concursuri aveti la ciortaniade ,aveti placerea banilor si nu a pescuitului "
Carprom din Germania :
"Cel putin in Germania, nu vrea sa mai auda lumea de Sarulesti & Co.
Pai daca au fost 25 de echipe din Romania, si restu din "Occident" este un procentuaj Pro Romania (sau ma Insel )
" Acelasi Razvan :
"
invidie pe ce? pe ciortanii care se prind la concursuri ?ciortani prind si eu fara sa ma duc la concursuri de 1000-2000 euro
nu ma consider pescar super dar nici din gura nu pot sa tac la aberatiile dansilor "
Sebas din Spania :
Ai dreptate, normal ca sunt roman, dar cand vad asa specimene prefer sa uit ca sunt roman, e plin de calici pe aici care dau cu japca, halaul, plase si tare ma bucur cand da guardia civil (jandarmii ) peste ei.
Majoritatea sunt niste pescari cu stilul tipic romanesc, cantitate indiferent cum, si totul la sac.
De asta am scris ce am scris la poza aia, ii vad mereu pe baltile de aici.
In ce priveste concursurile, lasati-va de dat o caruta de bani pe concursuri cu capturi care se pot compara cu cele de aici la coup, nu face-ti decat sa imbogatiti niste oameni care poate nici pescari nu sunt nici gura nu le miroase.
Ciortanii se prind aici cate 300 kg pe zi, cu un bat de 16 m si cu elastic in cap, si se numeste concurs, culmea, NU COSTA NIMIC, o fac din placere si mai apare cate un magazin sau producator si iti umple traista de prostii, TOT GRATIS.
Duceti-va, amatorii de concurs, la acele concursuri la care se puncteaza de la 5 kg. in sus si pe urma sa vorbeasca maestrii. Si cu inscrieri pe sume mai pamantesti.
Chiar nu va-ti saturat de tipica hotie, de la pretul painii, produse de uz general, pana la taxele la concursurile din romanica care sunt cum sunt?
"
Iar Razvan Belgianul (moderator pe crap.ro)
:
ma interesat romania pana acum 2 ani ,la cum cresc preturile in Ro nu mai sant interesat,si la darvari ce sa fac?competite cu tine la ciortani????daca te tine portofelul suie in masina si vino in belgia si fac o competitie cu tine pe o lada de bere ,tocmai am sa ies zilele astea la un antrenament ca daca stau in casa se incing creierii si incep sa ma iau de competitori din astia asa ca tine "