Pescuit Dunare

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

sandu marian
Puncte: 0

Re: Pescuit Dunare

Mesaj de sandu marian »

adresa de mail si telefonul de la Politia de Frontiera Giurgiu:

ijpf.giurgiu@mai.gov.ro

Tel: 0246213640

Succes

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

sandu marian scrie:eu am facut in felul urmator si a mers:

Daca esti din Bucuresti, plateste la taxe si impozite(trezoreria sectorului de care apartii) suma de 30 ron in contul 20160103, te duci la posta platesti timbru fiscal de 2 lei; faci copie dupa buletin si te duci la ANPA(str. Transilvaniei nr.8). depui toate acestea iar ei o sa-ti puna o stampila pe chitanta cum ca ai depus documentatia.
Cei de la Politia de Frontiera cunosc problema si o sa-ti elibereze PG-ul. Suna-i si trimite-le un mail iti vor raspunde foarte promt. In plus iti vor trimite pg-ul pe mail cu nr. de inregistrare. Eu asa am rezolvat si fara "interventii" .Timp:2zile.

Numai bine
Foarte clar explicat.
Asa trebuie procedat pentru a primi anpa.
Anpa nu mai elibereaza carduri, dar in baza chitantei cu stampila se poate pescui.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

paulletta scrie:
sandu marian scrie:eu am facut in felul urmator si a mers:

Daca esti din Bucuresti, plateste la taxe si impozite(trezoreria sectorului de care apartii) suma de 30 ron in contul 20160103, te duci la posta platesti timbru fiscal de 2 lei; faci copie dupa buletin si te duci la ANPA(str. Transilvaniei nr.8). depui toate acestea iar ei o sa-ti puna o stampila pe chitanta cum ca ai depus documentatia.
Cei de la Politia de Frontiera cunosc problema si o sa-ti elibereze PG-ul. Suna-i si trimite-le un mail iti vor raspunde foarte promt. In plus iti vor trimite pg-ul pe mail cu nr. de inregistrare. Eu asa am rezolvat si fara "interventii" .Timp:2zile.

Numai bine
Foarte clar explicat.
Asa trebuie procedat pentru a primi anpa.
Anpa nu mai elibereaza carduri, dar in baza chitantei cu stampila se poate pescui.

Va multumesc pentru ingenioasa cale de rezolvare a problemei .
Cu stima,

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Noi ( un grup ), nu am mai platit si timbrul fiscal si mers la "obosita" de la ANPA pentru pus stampila. Am platit taxa de 30 si cu copia chitantei + copia C.I. am luat PG-urile de la GR, CL, TL si MH, via e-mail.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mai nou cer si timbrul ala ca sa mai faca si ei un ban cinstit, vezi Doamne ca sa-ti legalizeze actele. Am fost si la Galati pentru examenul de conducatori de ambarcatiuni si aia la fel. Parca sunt milogi cu totii. Se bucura ca te mai prostesc cu inca 2 lei.
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

cornel.s scrie:Mai nou cer si timbrul ala ca sa mai faca si ei un ban cinstit, vezi Doamne ca sa-ti legalizeze actele. Am fost si la Galati pentru examenul de conducatori de ambarcatiuni si aia la fel. Parca sunt milogi cu totii. Se bucura ca te mai prostesc cu inca 2 lei.
Nu e problema de 2 lei si nici de aia 30 , problema e ca nu am chef sa ii vad pe aia de la Frontiera cum isi dau aere si iti explica ei teoria chibritului pe malul apei, prefer sa fiu cu actele in regula si PA PA !!!!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

zfcristian scrie:
cornel.s scrie:Mai nou cer si timbrul ala ca sa mai faca si ei un ban cinstit, vezi Doamne ca sa-ti legalizeze actele. Am fost si la Galati pentru examenul de conducatori de ambarcatiuni si aia la fel. Parca sunt milogi cu totii. Se bucura ca te mai prostesc cu inca 2 lei.
Nu e problema de 2 lei si nici de aia 30 , problema e ca nu am chef sa ii vad pe aia de la Frontiera cum isi dau aere si iti explica ei teoria chibritului pe malul apei, prefer sa fiu cu actele in regula si PA PA !!!!
Asa e. Mie mi-e sila sa mai merg pentru o hartie si sa-i vad fata trista si figurile "obositei". Am si cardul de plastic. Ideea e ca ANPA-ul a transmis la toate IJPF-urile comunicat ca nu au carduri si ca se poate pescui cu chitanta cu ceva timp in urma. Asta cu timbrul fiscal e de acum, recent. Altfel, mi se pare absurd sa legalizezi o chitanta emisa tocmai de trezorerie. Mi se pare ca e ca si o taxa in plus. Nu e vorba de valoarea ei ci de modul in care se intelege sa se adune banii la buget. Mai te pun si pe drumuri aiurea. Hai ca cei ce au acces cat de cat facil la sediu lor mai ajung, dar ceilalti? De ce te mai pun sa platesti la trezoreria de domiciliu? Eu am domiciliul intr-o parte si rezidenta in alta parte.
Am fost la Giurgiu si n-am avut probleme cu chitanta. La Oltenita la fel. La Mehedinti n-au cerut decat chitanta asa cum a eliberat-o trezoreria, nu si cu timbru pe ea. De timbrul ala preferam sa-mi puna viza direct pe permis si nu sa ma plimb cu atatea hartii dupa mine. Ies cu barca pe Dunare si nu stiu cum sa le mai feresc de apa. Ca ploua, ca sare apa de la mars, tu musai sa mergi cu dosarul dupa tine in barca.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In concluzie, vreau sa merg la Dunare, zona Oltenita.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”