Poate ne impoziteaza si aerul respirat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

RSC
Pescar de competitie

Re: Poate ne impoziteaza si aerul respirat

Mesaj de RSC »

Astia de conduc acum nu-mi plac deloc...ca nu sunt rusofil... :D
"Keep it simple!"

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Digital »

gor965 scrie:Toti politicienii sunt la fel...o apa si-un pamant...hoti, avari, pusi pe capatuiala. Fac cu schimbul la putere si se pun cu gura la tzata bugetara sa suga puternic atunci cand le vin randul. Majoritatea sunt rupti de realitate...nu au habar cat costa o paine, un bilet de autoabuz, un kg de zahar, dar cand ies la televizor se jura pe ma-sa ca fac politica sociala, ca provin din popor si isi dau viata ptr. tara. care dracu tara, ca nu mai avem nimic...s-a furat, devalizat, vandut, distrus tot. Nu au nici un interes sa scoata poporul din kkt, ptr. ca distanta dintre viata lor de huzur si chinul zilnic al romanului de rand s-ar micsora. Cand aud ca nu sunt bani la buget si nu mai au ce sa fure, intra ca drogatii aia in sevraj si nascocesc noi taxe. :evil:
George,
Ai perfecta dreptate...dar, si noua ne place :lol: :lol: .....mai chitaim (precum soarecii) un pic pe la colturi, pe retelele de socializare si cam atat :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Digital scrie:
George,
Ai perfecta dreptate...dar, si noua ne place :lol: :lol: .....mai chitaim (precum soarecii) un pic pe la colturi, pe retelele de socializare si cam atat :lol: :lol:
Stima.
Nu prea ai multe variante de lucru...sau ma rog, unii dintre noi nu au. Ca angajat nu prea ai cum sa negociezi ceva cat timp liderii de sindicat au si ei aspiratii politice. N-am vazut o greva serioasa in ultimii 10 ani. Pe mine arde camasa, am salariul mai mic acum decat il aveam in 2007, iar daca ma plang de treaba asta sunt indemnat sa plec. Asta e politica de stat de la noi...aia buni si cu pretentii sa plece, sa ramana aia incompetenti sa faca treaba (de kkt). Nu avem o cultura a drepturilor care ni-i se cuvin, nu stim nici cum sa ni-i le cerem, mergem la vot tot sperand intr-o schimbare...care n-a venit si nici n-o sa vina vre-odata, cat timp ne lasam condusi de niste hoti ! Eu nu merg la vot...nu am de ce si nici pe cine sa votez. Singura mea suparare tine de modul tampit si iresponsabil in care politicienii conduc un popor spre o saracie lucie. Ptr. orice om cu minime cunostinte de economie, ce fac dobitocii astia acum e o solutie de moment cu repercursiuni majore pe viitor, vizand scaderea nivelului de trai. Iesirile din crize economice nu se rezolva cu mariri de taxe pe fondul veniturilor in scadere ci invers, micsorari de taxe cu baza de venituri in crestere. Cu logica lor de acum ne indreptam sigur catre a impozita in final venituri ZERO...si-atunci sa vedem de unde mai fac rost de bani de la buget, pe care sa-i suga ei pe asfaltari, borduri, bancute, steaguri, si alte afaceri de kkt.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

Cum a zis George.
Ce este si mai deranjant este ca ei fac lucrul asta constient! O fac doar pentru electoratul bugetar, pensionari si marea majoritate care este dobitoaca.
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

gor965 scrie:
Digital scrie:
George,
Stima.
Nu prea ai multe variante de lucru...sau ma rog, unii dintre noi nu au. Ca angajat nu prea ai cum sa negociezi ceva cat timp liderii de sindicat au si ei aspiratii politice. N-am vazut o greva serioasa in ultimii 10 ani. Pe mine arde camasa, am salariul mai mic acum decat il aveam in 2007, iar daca ma plang de treaba asta sunt indemnat sa plec. Asta e politica de stat de la noi...aia buni si cu pretentii sa plece, sa ramana aia incompetenti sa faca treaba (de kkt). Nu avem o cultura a drepturilor care ni-i se cuvin, nu stim nici cum sa ni-i le cerem, mergem la vot tot sperand intr-o schimbare...care n-a venit si nici n-o sa vina vre-odata, cat timp ne lasam condusi de niste hoti ! Eu nu merg la vot...nu am de ce si nici pe cine sa votez. Singura mea suparare tine de modul tampit si iresponsabil in care politicienii conduc un popor spre o saracie lucie. Ptr. orice om cu minime cunostinte de economie, ce fac dobitocii astia acum e o solutie de moment cu repercursiuni majore pe viitor, vizand scaderea nivelului de trai. Iesirile din crize economice nu se rezolva cu mariri de taxe pe fondul veniturilor in scadere ci invers, micsorari de taxe cu baza de venituri in crestere. Cu logica lor de acum ne indreptam sigur catre a impozita in final venituri ZERO...si-atunci sa vedem de unde mai fac rost de bani de la buget, pe care sa-i suga ei pe asfaltari, borduri, bancute, steaguri, si alte afaceri de kkt.
George,
Un popor bolnav, lipsit de educatie si cultura este un popor pierdut.
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

vali s.

Mesaj de vali s. »

DumiD scrie:O veste minunata aceste impozite. Ii astept pe usl-istii care ziceau ca o sa mearga cainii cu covrigi in coada daca il suspendam pe basescu sa iasa in fata si sa recunoasca ca sunt niste imbecili spalati pe creier de gadea si badea.
Chiar sunt curios ce-o sa mai comenteze oxiurii mentionati de tine, la a3. Guvernarea trecuta a fost blamata (inca este), dar mediul de afaceri era mai sustinut. Acum in schimb, vatafii astia, sustin doar prostimea (masa mare a votantilor) cu niste masuri sociale la limita (din imprumuturi) si trag puternic pe aia care, inca, mai produc ceva.
O sa ajungem ca-n Walking Dead...zombies sau aia care fug de zombies. Naspa in ambele cazuri.
Mr. Fish

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

vali s. scrie:
DumiD scrie:O veste minunata aceste impozite. Ii astept pe usl-istii care ziceau ca o sa mearga cainii cu covrigi in coada daca il suspendam pe basescu sa iasa in fata si sa recunoasca ca sunt niste imbecili spalati pe creier de gadea si badea.
Chiar sunt curios ce-o sa mai comenteze oxiurii mentionati de tine, la a3. Guvernarea trecuta a fost blamata (inca este), dar mediul de afaceri era mai sustinut...aha :lol: :lol: :lol: :lol: mai ales... Acum in schimb, vatafii astia, sustin doar prostimea (masa mare a votantilor) cu niste masuri sociale la limita (din imprumuturi) si trag puternic pe aia care, inca, mai produc ceva.
O sa ajungem ca-n Walking Dead...zombies sau aia care fug de zombies. Naspa in ambele cazuri.
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sebastian Stan scrie:Cum a zis George.
Ce este si mai deranjant este ca ei fac lucrul asta constient! O fac doar pentru electoratul bugetar, pensionari si marea majoritate care este dobitoaca.
Pai si cat de dobitoc sa fii sa constati ca, ce marire anunta ei acum ptr. aceste categorii sociale, e (nici) praful de pe toba ?! Da-o draqu de treaba, strangem cureaua de 6 ani cu criza asta, suportam mariri continuue de preturi la produse si servicii, mariri de taxe si impozite, mariri care depasesc 80-100% pe acest interval, si-acum trebuie sa dam din coada ca maresc astia veniturile cu 3 % ?...tre' sa fi retardat sa te bucuri de asa ceva si sa-i mai si aprobi (sustii, votezi) ptr. asta !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Digital scrie: George,
Un popor bolnav, lipsit de educatie si cultura este un popor pierdut.
Stima.
Un popor indrumat catre prostie este foarte usor manipulabil

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Mi se pare extrem de suspect : atatea masuri antisociale si totodata contrare unei gandiri liberale pe care le-a luat USL-ul (o alianta socio-liberal...o antiteza absoluta dealtfel!) in ultimul timp :? ...am vaga senzatie ca vrea sa ne scoata in strada,nu stiu exact care ar fi scopul acestei manevre dar sa stragi romanul de gat in halul asta in prag de iarna dupa atata criza mi se pare cat se poate de nesabuit oricata foame de bani ai avea,poate asta e motivul pentru care a marit cash-ul la rectificarea bugetara pentru "ochii albastri" si militie...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”