Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Corect !Albert scrie:E doar un carpodrom unde administratorul a gasit modul de a produce crapi de 40 si 50 kg. Cum se lauda ai nostrii cu aia de 20 sau 30 asa face si ala cu astia de 40 sau 50. Pe ungur il blamati, la romani cotizati, ii laudati, nada v-o promovati
Nu stiu. Sa sti ca nu toti pescarii apreciaza pescuitul in ligheane suprapopulate, destinate celor in cautare de poze cu crapi capitali ! Ce satisfactie ai cand prinzi aceiasi crapi obositi pe care i-au mai prins si alte zeci de pescari inainte ? Aceiasi ca si cum ai batea un copil de 7 ani si apoi te-ai lauda la prieteni, la bere....obligatoriu si cu cateva poze sugestive, ca doar asta este scopul, nu ?Bogdan Timis scrie:daca aveam si noi asa ceva era ful mereu ca la varlam
Salut Vladut,Vladut Mateianu scrie:Nu stiu. Sa sti ca nu toti pescarii apreciaza pescuitul in ligheane suprapopulate, destinate celor in cautare de poze cu crapi capitali ! Ce satisfactie ai cand prinzi aceiasi crapi obositi pe care i-au mai prins si alte zeci de pescari inainte ? Aceiasi ca si cum ai batea un copil de 7 ani si apoi te-ai lauda la prieteni, la bere....obligatoriu si cu cateva poze sugestive, ca doar asta este scopul, nu ?Bogdan Timis scrie:daca aveam si noi asa ceva era ful mereu ca la varlam![]()
Eu unul zic pas acestui tip de pescuit. De fapt nici nu il consider pescuit...