Pronostic ungaria-ROMANIA!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pronostic ungaria-ROMANIA!!!

Mesaj de miyagi »

zfcristian scrie:ne-am facut inca odata de CACAO!!!!!!!!!!!!!!!
Nu noi. Bou` de Piturca ne-a facut.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:
zfcristian scrie:ne-am facut inca odata de CACAO!!!!!!!!!!!!!!!
Nu noi. Bou` de Piturca ne-a facut.
Bou & Catar !! boul e doar consecvent.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Imi amintesc cind erea Razvan Lucescu la fel acelesi critici acelesi iesiri. De ce va doare capul ? Chiar nu vreti sa recunoasteti ca de citiva ani suntem 0 pe plan european ? Cam ce se joaca in campionat se joaca si in nationala, nu avem cum sa depasim valoarea, astia suntem si cu astia defilam, singura problema sa nu mai visam la cai verzi pe pereti.Si mai dai dracu de muisti hai sa ne vedem de pescuitul nostru ca doar cu atit am mai ramas, doar pescuitul bun sau rau ne mai aduce cite o satisfactie , in rest fotbalul trebuie trecut pe planul 7 cel putin 3-5 ani de acum incolo.Doamne ce ne-am mai batut joc de Ungurii astia ce i-am ironizat , le-am facut-o le-am luat punctul in ultima secunda, si ei sperau ca ne dau 4-5 , sincer sa fim se putea si asta .Echipa Ungariei cotata pe linga Andora nu a putut sa ne bata ? :lol: :lol: :lol: Le-am tras-o :lol: :lol: , s-au mai corect ne-au tras-o ei , mai aveau putin si ne dadeau pantaloni jos si ne bateau si cu nuielusa la fundulet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

popescu59 scrie:Imi amintesc cind erea Razvan Lucescu la fel acelesi critici acelesi iesiri. De ce va doare capul ? Chiar nu vreti sa recunoasteti ca de citiva ani suntem 0 pe plan european ? Cam ce se joaca in campionat se joaca si in nationala, nu avem cum sa depasim valoarea, astia suntem si cu astia defilam, singura problema sa nu mai visam la cai verzi pe pereti.Si mai dai dracu de muisti hai sa ne vedem de pescuitul nostru ca doar cu atit am mai ramas, doar pescuitul bun sau rau ne mai aduce cite o satisfactie , in rest fotbalul trebuie trecut pe planul 7 cel putin 3-5 ani de acum incolo.Doamne ce ne-am mai batut joc de Ungurii astia ce i-am ironizat , le-am facut-o le-am luat punctul in ultima secunda, si ei sperau ca ne dau 4-5 , sincer sa fim se putea si asta .Echipa Ungariei cotata pe linga Andora nu a putut sa ne bata ? :lol: :lol: :lol: Le-am tras-o :lol: :lol: , s-au mai corect ne-au tras-o ei , mai aveau putin si ne dadeau pantaloni jos si ne bateau si cu nuielusa la fundulet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tu nu vezi ca si Lucescu & Piturca fac(eau) echipa dupa cum le convine/convenea lui/lor? Adica, niciunul nu face echipa dupa jucatorii cei mai in forma. Ma mir cum de l-a adus pe Keseru la nationala, ce cauta Goian la nationala? Acest jucator de Serie B, caruia i-a trecut vremea are 32-33 de ani, nu ii neg valoarea, insa... s-a devalorizat. Ce cauta Bogdan Stancu la nationala, daca nu era Hagi la Galata, 100% nu pupa un transfer in afara. De ce nu au jucat Luchin sau Gardos? Maxim de ce nu a fost titular? De ce nu inceteaza odata cearta cu Sapunaru? Foarte putini stiu asta, dar cine mai urmareste Rapidul, stie ce face Sapunaru pentru gloriile rapidiste (el ajuta 2-3 copii, ai unor rapidisti care au murit cu diverse materiale), un baiat foarte sufletist... Se carpeste pe partea dreapta, ce n-am mai vazut, dar nu l-ar convoca pe amaratu' ala.

Inteleg, aria de selectie nu e prea stralucita, dar fa ceva in privinta asta, adu ce e mai bun, ce e mai ok. Pe Claudiu Niculescu & Danciulescu, n-au amandoi selectii cate are Cocis la natioanala, si scuzati-ma, probabil e cel mai bun cuplu de atacanti din istoria ligii intai. Nu cred ca au mai fost 2 atacanti sa se completeze atat de bine ca cei doi, pe Marius Niculae mi-l convoca din an in Paste si atunci, nu-l baga.

Imi pare rau de Pantilimon, cel mai bun portar de la Lobby incoa si e rezerva la City, jucator mult mai bun ca Hart, sa-l vedeti pe Hart cum apara cateodata, pisare de ras... Si Lobont ala, sterge banca pe 800k pe an la Roma.

Sa continui?Nu cred ca are rost. Ungaria era de batut si daca ne trezeau astia la ora 04:00 si ne puteau neincalzitit sa jucam cu ei, vorba lu' tata " hai schimbati repede imaginea cu echipa ungariei, ca-i stiu pe toti, n-are rost" ceva de genu' despre jucatorii aia, care la fel, nu joac la Milan, Barcelona, joaca la echipe gen Santander, Koln, etc, cum avem si noi la: Nantes, Granada, Ajaccio ..

O zi placuta!

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala :?:
Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
SpritZCarp

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Decebalus scrie:Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Oare sa-si plateasca curva sau sa faca vreun pariu !?... :lol: Pariul lui e ca nu stie cum sa faca echipa cu Olanda :mrgreen:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Decebalus scrie:Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala :?:
Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Se spune ca "banii nu au miros", ce gasesti asa senzational daca Piturca "pune botu" :roll: , de sefi de stat,prim ministri, ministri, politicieni, miliardari, care au facut/fac chestiuni identice inca nu ai auzit :roll:, cand ne plictisim, cel mai comod lucru este sa fim novici(ipocriti), sau in cazul tau "mai catolici decat papa" . :wink: .
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Decebalus scrie:Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala :?:
Berbecali a zis ca ia 400 de mii dar stai linistit ca nu-i imparte cu Satana, mai degraba ii da de pomana pederastilor de la muntele Athos

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Daca nu v-ati dat seama ca a fost aranjat inseamna ca nu cunoasteti fotbal,aranjamente la nivel mare pentru armonia intre popoare , ce dracu parca nu am fi ambele echipe in UE :lol: :lol: :lol: .Nu mai acuzati antrenorul acesta baga in teren pe cei care cotizeaza , cei care nu cotizeaza nu vad nici echipa nationala si nici in teren nu intra .Banu primeaza peste tot . Daca ne prezentam asa marti nu cred ca scapam fara 3-4 de la prietenii nostri Olandezi.
Popescule sorooooo....am zis ca te mai las sa respiri pana in vara dar sa ma bata mama daca nu esti prajit rau de tot,bezmetic,smintit,paliu,frant pe genunchi,zombie,expirat s.a.m.d
Bah baiatule,te uiti si tu pe postarile tale sa-ti admiri realizarile dupa ce dai send sau trimis,la pishatele alea de postari?Sa mor incet daca nu esti un caz tipic pentru emisiunea:Romanii au talent:))))))))))))) nu de alta dar se pare ca ai fost castigator si la emisiunea:Frumusete pe muchie de cutit
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Invidiosilor, pizmuiti cetatenii onesti care se bucura de recunoastere sociala fara consimtamatul vostru !.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”