Nu noi. Bou` de Piturca ne-a facut.zfcristian scrie:ne-am facut inca odata de CACAO!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu noi. Bou` de Piturca ne-a facut.zfcristian scrie:ne-am facut inca odata de CACAO!!!!!!!!!!!!!!!
Bou & Catar !! boul e doar consecvent.cornel.s scrie:Nu noi. Bou` de Piturca ne-a facut.zfcristian scrie:ne-am facut inca odata de CACAO!!!!!!!!!!!!!!!
popescu59 scrie:Imi amintesc cind erea Razvan Lucescu la fel acelesi critici acelesi iesiri. De ce va doare capul ? Chiar nu vreti sa recunoasteti ca de citiva ani suntem 0 pe plan european ? Cam ce se joaca in campionat se joaca si in nationala, nu avem cum sa depasim valoarea, astia suntem si cu astia defilam, singura problema sa nu mai visam la cai verzi pe pereti.Si mai dai dracu de muisti hai sa ne vedem de pescuitul nostru ca doar cu atit am mai ramas, doar pescuitul bun sau rau ne mai aduce cite o satisfactie , in rest fotbalul trebuie trecut pe planul 7 cel putin 3-5 ani de acum incolo.Doamne ce ne-am mai batut joc de Ungurii astia ce i-am ironizat , le-am facut-o le-am luat punctul in ultima secunda, si ei sperau ca ne dau 4-5 , sincer sa fim se putea si asta .Echipa Ungariei cotata pe linga Andora nu a putut sa ne bata ?![]()
![]()
Le-am tras-o
![]()
, s-au mai corect ne-au tras-o ei , mai aveau putin si ne dadeau pantaloni jos si ne bateau si cu nuielusa la fundulet.
![]()
![]()
Oare sa-si plateasca curva sau sa faca vreun pariu !?...Decebalus scrie:Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Se spune ca "banii nu au miros", ce gasesti asa senzational daca Piturca "pune botu"Decebalus scrie:Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala![]()
Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Berbecali a zis ca ia 400 de mii dar stai linistit ca nu-i imparte cu Satana, mai degraba ii da de pomana pederastilor de la muntele AthosDecebalus scrie:Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala![]()
Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Popescule sorooooo....am zis ca te mai las sa respiri pana in vara dar sa ma bata mama daca nu esti prajit rau de tot,bezmetic,smintit,paliu,frant pe genunchi,zombie,expirat s.a.m.dpopescu59 scrie:Daca nu v-ati dat seama ca a fost aranjat inseamna ca nu cunoasteti fotbal,aranjamente la nivel mare pentru armonia intre popoare , ce dracu parca nu am fi ambele echipe in UE![]()
![]()
.Nu mai acuzati antrenorul acesta baga in teren pe cei care cotizeaza , cei care nu cotizeaza nu vad nici echipa nationala si nici in teren nu intra .Banu primeaza peste tot . Daca ne prezentam asa marti nu cred ca scapam fara 3-4 de la prietenii nostri Olandezi.