Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nici tu n-ai inteles Nae. De fapt e greu de intelespopescu59 scrie:Daca cineva crede ca acesti domni vor trece pe la puscarie se inseala amarnic .
Si sa va mai spun inca ceva cred ca le-ar fi foarte greu la puscarie , cred ca vor suferi la fel de mult ca si Nastase.
Adica celula cu apa calda si rece ,dus , lcd tv , frigider , laptop, telefon etc. Foarte foarte naspa le va fi cred ca se vor bate cu detinuti pe o portie de arpacas pe acolo.Cunosc destule persoane care au facut bani multi din spatele gratiilor cu toate restrictiile si viata grea din puscarie cind s-au liberat ereau la o cota financiara foarte buna. Vad ca le poarta uni de grje pentru banii care trebuie sa ii dea la buget , cu siguranta vor ramine muritori de foame dupa ce vor plati .
[/quote]remus_cta scrie: mariuse, ai pus-o![]()
hai repede la corbu ca acolo nu te gaseste![]()
Te inseli daca il suspectezi pe Nae ca nu are capacitate de acumulare, de curand a absolvit un curs de avocatura forumistica "magna cum-laude "cornel.s scrie:popescu59 scrie: Nici tu n-ai inteles Nae. De fapt e greu de inteles. Ideea e ca avem un nou exercitiu. Asa s-a intamplat si cu Nastase. Cu el a iesit cum a iesit. Cu astia cum o merge mai departe?
Cam asa ma gandesc si eu.eugen dragnea scrie:Nae,ai grija la baietii astia ca vor sa te faca din vorbe,"magnum cume-lauda" asta trebuie sa fie un fel de inghetata la cornet![]()
Cat despre puscariabili lucrurile sunt clare : s-a demarat campania electorala si s-ar putea sa iasa destul de sifonati microbistii,unii dintre ei chiar si peste 7 ani...
Si crezi c-au terminat cu el? Eu nu. El va fi bomboana de pa coliva. Cat i-au luat atunci? 3 mil euro? Stai sa vezi daca n-o ramane decat cu oile si se face pescar ca sa-i vindem noi un bivy `eftinpopescu59 scrie:Si valiza a fost confiscata . Doar o perioada . Gigi s-a mai ales doar cu valiza continutul a luat alte cai . Ia mai ramas din continut doar de seminte.