Puscariasiiii!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Puscariasiiii!

Mesaj de popescu59 »

Daca cineva crede ca acesti domni vor trece pe la puscarie se inseala amarnic .
Si sa va mai spun inca ceva cred ca le-ar fi foarte greu la puscarie , cred ca vor suferi la fel de mult ca si Nastase.
Adica celula cu apa calda si rece ,dus , lcd tv , frigider , laptop, telefon etc. Foarte foarte naspa le va fi cred ca se vor bate cu detinuti pe o portie de arpacas pe acolo.Cunosc destule persoane care au facut bani multi din spatele gratiilor cu toate restrictiile si viata grea din puscarie cind s-au liberat ereau la o cota financiara foarte buna. Vad ca le poarta uni de grje pentru banii care trebuie sa ii dea la buget , cu siguranta vor ramine muritori de foame dupa ce vor plati .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Daca cineva crede ca acesti domni vor trece pe la puscarie se inseala amarnic .
Si sa va mai spun inca ceva cred ca le-ar fi foarte greu la puscarie , cred ca vor suferi la fel de mult ca si Nastase.
Adica celula cu apa calda si rece ,dus , lcd tv , frigider , laptop, telefon etc. Foarte foarte naspa le va fi cred ca se vor bate cu detinuti pe o portie de arpacas pe acolo.Cunosc destule persoane care au facut bani multi din spatele gratiilor cu toate restrictiile si viata grea din puscarie cind s-au liberat ereau la o cota financiara foarte buna. Vad ca le poarta uni de grje pentru banii care trebuie sa ii dea la buget , cu siguranta vor ramine muritori de foame dupa ce vor plati .
Nici tu n-ai inteles Nae. De fapt e greu de inteles :? . Ideea e ca avem un nou exercitiu. Asa s-a intamplat si cu Nastase. Cu el a iesit cum a iesit. Cu astia cum o merge mai departe?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

remus_cta scrie: mariuse, ai pus-o :lol:
hai repede la corbu ca acolo nu te gaseste :lol: :lol:
[/quote]
De unde sti 8) ?
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:
popescu59 scrie: Nici tu n-ai inteles Nae. De fapt e greu de inteles :? . Ideea e ca avem un nou exercitiu. Asa s-a intamplat si cu Nastase. Cu el a iesit cum a iesit. Cu astia cum o merge mai departe?
Te inseli daca il suspectezi pe Nae ca nu are capacitate de acumulare, de curand a absolvit un curs de avocatura forumistica "magna cum-laude " :!: :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Nae,ai grija la baietii astia ca vor sa te faca din vorbe,"magnum cume-lauda" asta trebuie sa fie un fel de inghetata la cornet :twisted:
Cat despre puscariabili lucrurile sunt clare : s-a demarat campania electorala si s-ar putea sa iasa destul de sifonati microbistii,unii dintre ei chiar si peste 7 ani... :!:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

eugen dragnea scrie:Nae,ai grija la baietii astia ca vor sa te faca din vorbe,"magnum cume-lauda" asta trebuie sa fie un fel de inghetata la cornet :twisted:
Cat despre puscariabili lucrurile sunt clare : s-a demarat campania electorala si s-ar putea sa iasa destul de sifonati microbistii,unii dintre ei chiar si peste 7 ani... :!:
Cam asa ma gandesc si eu.
"Magna cum laudae".:)
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci incep sa apara cifre. 1,5 mil euro impozite si peste 10 mil dolari, confiscari. N-ai banu`, la brutarie :| .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sechestru pe conturi: Borcea, Copos, Stoica, Tata Jan, Giovani, Victor, Gica Popescu diferenta de datorie confiscata si probabil si ceilalti tot asa.
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Si valiza a fost confiscata . Doar o perioada . Gigi s-a mai ales doar cu valiza continutul a luat alte cai . Ia mai ramas din continut doar de seminte.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Si valiza a fost confiscata . Doar o perioada . Gigi s-a mai ales doar cu valiza continutul a luat alte cai . Ia mai ramas din continut doar de seminte.
Si crezi c-au terminat cu el? Eu nu. El va fi bomboana de pa coliva. Cat i-au luat atunci? 3 mil euro? Stai sa vezi daca n-o ramane decat cu oile si se face pescar ca sa-i vindem noi un bivy `eftin :).
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”