Tot asta imi povestea si mie bunicul, , dar am analizat si am descoperit de ce. Si romanii cand cucereau cate un tinut, regiune, tara, popor, cladeau prima data viaducte, canalizari, temple si bai comune ca sa faca bulangii si in randurile celor cuceriti. Monedele le bateau doar unde le puteau controla.acidutzu scrie:Nu stiu daca este treaba noastra, a pescarilor sa-l ''analizam'' pe Putin.
Ii avem pe ai nostri si asta ne este de ajuns!
Pe de alta parte, poate nu stii, ceasul era un ''punct forte al poporului rus (sovietic)''.
Imi povestea bunicul ca atunci cand au invadat rusii Romania, tot ce era rotund si avea geam, puneau la mana sau la gat, crezand ca este ceas!!!
Le placeau in special manometrele de la motopompe!
Nu conta ca nu arata ora, pentru ei era mai important sa ajunga la Berlin, de ce, nu stiu!
Poate era mai bine sa fim nemti acum... Poate!
Asa si rusii. Au scos ceasurile ca sa nu uite lumea ca "armele" s-au intors. In al doilea razboi precizia germana n-a mai functionat si de aceea Putin se pisa pe orologiul german.
Nu vedeti ca Europa se invarte dupa "camion", iar Putin se pisa pe el?!
Morala e ca el renunta la ceasul sau ca e "in stare" si macar tine pasul fara sa-l schimbe cu altul, daca nu spune ce ceas urmeaza sa inventeze. Politica ieftina bazata pe reclama gratuita.