Stima
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La un moment dat era un anunt pe Filelist cum ca ar fi atins un numar maxim de utilizatori inregistrati si nu mai dau (nu mai accepta) invitatii.florinalin scrie:daca tot se discuta de filme si...filelist....este cineva care poate sa-mi dea si mie o invitatie pe filelist? multumesc!
poate avem pe aici un utilizator cu cont VIP si vrea sa faca un bine....marlboro scrie:doar cei vip pot face invitatii
"Iti fac eu un bine": 3 euro lunar (mai putin de un pachet de tigari) si esti direct VIP!florinalin scrie:poate avem pe aici un utilizator cu cont VIP si vrea sa faca un bine....marlboro scrie:doar cei vip pot face invitatii
ms...esti amabil...dar mai bine te abtineai!ionut72 scrie:"Iti fac eu un bine": 3 euro lunar (mai putin de un pachet de tigari) si esti direct VIP!florinalin scrie:poate avem pe aici un utilizator cu cont VIP si vrea sa faca un bine....marlboro scrie:doar cei vip pot face invitatii
ms...esti amabil...dar mai bine te abtineai!
Amice, am rezolvat problema prin amabilitatea unui user de aici. Iar tu, ca de obicei...te bagi ca musca-n lapte in orice post!ionut72 scrie:ms...esti amabil...dar mai bine te abtineai!![]()
![]()
Vezi, de aia sunt eu adeptul liberei exprimari: ca omul spune singur tot! Ti-ai marit extraordinar de mult sansele la o recomandare ...
Va urez amandurora succes si viata lunga pe filelist! Daca, vreodata, veti fi amandoi exclusi pentru incalcarea regulamentului (cel care face recomandarea raspunde pentru cel pe care l-a invitat) sa nu ziceti ca nu v-am spus sau, mai rau, ca am vreun amestec!am rezolvat problema prin amabilitatea unui user de aici.