Solicit ajutor(info) deschidere magazin in Constanta

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Zidaru

Solicit ajutor(info) deschidere magazin in Constanta

Mesaj de Zidaru »

Intentionez deschiderea unui magazin de pescuit in Constanta incepand cu 01.08.12
Cine ma poate ajuta cu informatii despre furnizori, marfa ? ce segment de clientela sa abordez avand in vedere ca am spatiul meu si nu platesc chirie, adica voi avea destul timp si rabdare pentru a-mi creea vadul
Initial m-a interesat colaborarea doar cu o firma mai puternica din Bucuresti, adica un fel de franciza, dar cred ca mai bine ar fi sa colaborez cu toate.
Va multumesc pentru orice sfat

DumiD
Pescar de competitie

Re: Solicit ajutor(info) deschidere magazin in Constanta

Mesaj de DumiD »

ce simplu ar fi.....hai sa-mi fac magazin de pescuit desi habar n-am pe ce lume traiesc,pun si eu o intrebare pe un forum (unde de obicei se injura pescarii intre ei) si gata business-ul.hai ca te ajut io (io,nu eu,ca nea gigi) desi mare lucru nu zici,si nici eu n-o sa-ti zic vre-un secret de stat desi lumea se coieste rau p-aici...mai degraba gasesti pe careva sa-ti zica de neam si de morti decat sa-ti zica vre-o nada sau vre-un furnizor de echipament.
- chestii scumpe dar de calitate : normark si bigfish
- chestii medii ca pret si de calitate medie spre buna: mim team si arrow
-chestii ieftine si proaste :chinezii din dragon
poti cauta si producatori autohtoni,gen Mitranescu sau Tata Nitu.mai poti incerca produsele Baracuda.O gramada de produse care nu ajung in Constanta le gasesti in vest sau la unguri,daca rasfoiesti nitel site-urile unguresti o sa vezi despre ce e vorba.

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Genes Florin »

Fa alta afadere, comert cu amanuntu(ceva de sezon, doar esti din constanta)
Balta Puiesti

Zidaru

Mesaj de Zidaru »

Stiu ca nu o sa fie simplu, dar neprofesionalismul magazinelor din Constanta m-au fortat intr-ul fel sa deschid acest magazin; la cele 5 magazine de la noi daca te duci sa le ceri un bblc, se uita urat la tine, crezand ca i-ai injurat. Clientela este interesata si de preoduse bune dar toti constantenii i-au de pe net. Sa stii ca am fost si la Mitranescu la magazin, si chiar mi-a placut; Produse bune si ieftine ! credeam ca asa ceva nu exista . In fine, multumesc de raspuns ! chiar daca acest site a inceput sa reflecte si rautatile si interesele anumitor persoane, sunt si lucruri bune: Concursuri frumoase, si de ce nu, si promovarea valorilor cat si a produselor lor !

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Gabi, mai sunt si magazine ok, dar in rest...ai dreptate. Netu` sa traiasca :). Dar cred ca stii si tu ca daca vrei sa ai ceva vanzare tre` sa ai marfa pentru "unditari". Nu cred ca vei "supravietui" in Constanta doar cu produse de top pentru crap. Multa bafta, oricum :).
Marius Sârbu

Zidaru

Mesaj de Zidaru »

Daca nu platesc chirie, sta taica-miu la vanzare, marfa si calitate buna, si un sector pentru "unditari", momeala vie non-stop (ca doar este la mine acasa); sa vina omu si la 5 dimineata sa ia o rama un viermus, nu am nimic de pierdut ! Poate o sa fie si o rampa de dezvoltare si cultivare a pescarilor din Constanta care nu prea agreeaza cach&release, mai ales acum, cand o sa fie balta Corbu mai tare ca Sarulestiul ! Poate organizam si ceva concursuri, ca avem si noi balti frumoase ! Sa nu trebuiasca sa batem drumul pana la capitala !

zmarius

Mesaj de zmarius »

Iti doresc mult succes in noua afacere si poate ne asociem intr-un fel....

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Zidaru scrie:Poate o sa fie si o rampa de dezvoltare si cultivare a pescarilor din Constanta care nu prea agreeaza cach&release, mai ales acum, cand o sa fie balta Corbu mai tare ca Sarulestiul
Buna asta cu "mai tare ca Sarulestiul" :lol: . In orice caz, cu o floare nu se face primavara. Intentia e laudabila, dar noua ne lipseste esentialul. Adica baltile cu crapi, baltile cu reguli C&R. Cand om avea, sunt sanse sa "educi" si pescarii. Pana atunci, ma tem ca o sa-ti bati gura de pomana in magazin.
Marius Sârbu

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Zidaru scrie:Stiu ca nu o sa fie simplu, dar neprofesionalismul magazinelor din Constanta m-au fortat intr-ul fel sa deschid acest magazin; la cele 5 magazine de la noi daca te duci sa le ceri un bblc, se uita urat la tine, crezand ca i-ai injurat. Clientela este interesata si de preoduse bune dar toti constantenii i-au de pe net. Sa stii ca am fost si la Mitranescu la magazin, si chiar mi-a placut; Produse bune si ieftine ! credeam ca asa ceva nu exista . In fine, multumesc de raspuns ! chiar daca acest site a inceput sa reflecte si rautatile si interesele anumitor persoane, sunt si lucruri bune: Concursuri frumoase, si de ce nu, si promovarea valorilor cat si a produselor lor !
te sucesti dupa 2-3 ani, iti spun ca aceeasi treaba eu am facut.
asa ca mai bine meri pe stilul magazinului lui Mitranescu, fara bblc :wink:
Balta Puiesti

Zidaru

Mesaj de Zidaru »

Poate ai dreptate Florine, dar merita incercat; mai ales daca avem asta in sange, sa facem ceva ce ne place; si o mostra de calitate poti sa bagi in magazin, ca doar n-o sa-l umplu de Century
Si tie nu ti-a mers ?!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”