Taxe si concursuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
adigogo

Mesaj de adigogo »

Eu, cel putin in ultimul an, am avut probleme in a-mi gasi printre cunoscuti un partener care sa fie si bun pescar, sa tina si pasul financiar si sa-mi si placa :lol: Ba chiar invidiam putin echipele sudate care participa de ani si ani la concursuri, aproape in aceeasi formula.

Cred ca Val a pus bine problema, dar atat timp cat se ocupa toate locurile chiar si la aceste sume... asta e!

Oricum raman Hobaia si Perisul care sunt relativ accesibile din toate punctele de vedere si pentru asta dl. Rosioru si dl. Albastroiu trebuie felicitati inca o data!

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Mai fratilor stati ca eu nu pun problema la modul Daciada . Eram de acord cu sume de 10 - 15 milioane la un concurs tare , am platit si 20 mil la Darvari . Vorbim de o taxa cit un salariu bun , net . Dar ce s-a postat pina acum ca program competitional in anul asta - in afara de Cornel care are 12 mil pentru membrii APCR , restul sunt sume care pe mine unul ma mira . Adica 1000 EUR ( sau dolari ) LA FIECARE CONCURS e cam mult . Si va spune asta unul care nu sta chiar rau financiar , si care baga 5-6 concursuri pe an . Dar la peste 10.000 EUR toata cheltuiala - eu unul parca nu pot tine pasul . Mai bine imi schimb masina in fiecare an .
Se pare ca cei care se inscriu nu au problema asta - pentru ca listele sunt pline . Dar tare mie frica ca ultimele concursuri ale anului sa nu se tina cu "sala" goala :lol:

daiwa2007

BANII

Mesaj de daiwa2007 »

Val poti sa imi spui si mie de ce membri A-PCR platesc cu 300 ron mai putin la Hobaia decat restul echipelor,pentru ca Vladut nu mi-a raspuns,iar daca este concurs sa fie pentru toata lumea :mrgreen: :idea:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Vali Nedelea

C.C. este un concurs organizat de APCR. Membrii asociatiei la acest concurs beneficiaza de o reducere de 3mil. Pe linga aceasta reducere mai beneficiaza de alte avantaje la pescuit pe baltile cu care APCR are protocoale incheiate.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

daiwa2007

Mesaj de daiwa2007 »

Domnule Cornel Rosioru am toata stima pentru dumneavoastra dar un concurs ramane un concurs.Nu este normal sa aveti avantaje in concurs indiferent de pozitia APCR si HOBAIA,iar daca gresesc imi cer scuze.

daiwa2007

Mesaj de daiwa2007 »

daiwa2007 scrie:Domnule Cornel Rosioru am toata stima pentru dumneavoastra dar un concurs ramane un concurs.Nu este normal sa aveti avantaje in concurs indiferent de pozitia APCR si HOBAIA,iar daca gresesc imi cer scuze.
P.S. Zilele trecute am trecut pe la magazinul SENZOR sa achit taxa de inscriere iar Vladut nu a catadicsit sa iasa 1minut sa stam de vorba ceea ce m-a determinat sa si renunt. Nu este o pirdere neanscrierea mea dar......................... MULTUMESC

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Vali

Orice asociatie face niste avantaje membrilor acesteia. Asta e unul dintre ele.

De Vladut ce sa zic, ma surprinde ce aud. Stiu ca isi respecta clientii. Cind se intoarce din delta am sa-l intreb ce s-a intimplat.
Eu consider ca fiecare isi are valoarea sa. Asa ca nu-mi este indiferent cind pierd pe cineva.
Poate a avut probleme, daca nu imi cer eu scuze.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

Sa stiti baieti ca foarte multi competitori din Romania , vor face pasul spre concursurile de peste hotare unde sunt taxe mult mai pertinente ca si cele de la noi ............... asa ca din pacate s-ar putea ajunge usor la ce a spus Val , un meci cu terenul "gol" :!:
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

daiwa2007

Mesaj de daiwa2007 »

Val nu este vorba de daciada si nu a zis nimeni ca vrea concursuri de 200-300ron dar nici 2500-3000-3500ron,iar cu bani astia pescuiesti o saptamana in Spania,cu toate facilitatile. :roll: :roll: Gresesc cumva??

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

Si eu cred ca preturile sunt exagerate,dar asta e parerea mea raportat la finantele mele.
Dar eu va intre asta: daca dai 1000 de euro pe taxa, 500 de euro pe nade si momeli, inca vreo 200 pe cosumabile si cazi pe un loc de kk si nu prinzi nici un peste sau doar 1 sau 2 si asta nu din cauza ca nada este proasta sau ca nu esti pescar bun, cum treci peste shocul de la sfarsitul concursului? Eu cred ca de la concurs as pleca direct la Spitalul 9 pentru catava zile de tratament psihologic. :?
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”