Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am adaugat. Si eu tot cu Iohannis votez, chiar nu inteleg cum de are Ponta atatea voturi, dintre toate cunostiintele mele , doar cei cu interese voteaza cu Ponta, restul cu neamtul !Viorel M scrie:Cred ca mergea si optiunea Nu votez. Nu pentru mine ca eu votez Iohannis.
toata pulimea cu 4 clase de la tara voteaza cu Ponta , au avut o campanie super pregatita la nivelul satelor !Vladut Mateianu scrie:Am adaugat. Si eu tot cu Iohannis votez, chiar nu inteleg cum de are Ponta atatea voturi, dintre toate cunostiintele mele , doar cei cu interese voteaza cu Ponta, restul cu neamtul !Viorel M scrie:Cred ca mergea si optiunea Nu votez. Nu pentru mine ca eu votez Iohannis.
Posibil ca cei pro PSD sa-si doreasca mai mult victoriazfcristian scrie:toata pulimea cu 4 clase de la tara voteaza cu Ponta , au avut o campanie super pregatita la nivelul satelor !Vladut Mateianu scrie:Am adaugat. Si eu tot cu Iohannis votez, chiar nu inteleg cum de are Ponta atatea voturi, dintre toate cunostiintele mele , doar cei cu interese voteaza cu Ponta, restul cu neamtul !Viorel M scrie:Cred ca mergea si optiunea Nu votez. Nu pentru mine ca eu votez Iohannis.
Niste rahati si aia de au cerut votul si aia de au votat !
Pe de alta parte am vazut o gramada de prieteni care sunt contra PSD dar nu merg la vot ca nu conteaza asa mult votul lor , imi venea sa ii scuip in ochi , daca sunt destul d'astia eu ma apuc sa invat chineza