Corbu-nu se poate pescui mo.entan si din ce am auzit nici mai tarziu
Zarguzon-balta in litigiu.nu se pescuieste
Tibrinu-din ce am mai citit o balta care "a fost"
6 martie-ciortaneala
23august-100ron c&r
Enisala -jud Tulcea
Restul nu le cunosc f bine.
ceva informatii despre Canalul Vechi de la Medgidia?am inteles ca se da drumul la pescuit pe 1 mai.am auzit de la niste prieteni ai unor prieteni ca au fost acum 1 saptamana si au prins crap mult si mare dar n-am incredere in relatarile prin telefonul fara fir,mai ales ca pe baltile din judetul Constanta crapul e o specie pe cale de disparitie iar un ciortan de 3 kile e considerat captura.eu m-am uitat de pe podul din Medgidia,parea ca s-a facut investitie serioasa acolo,drum,gard,debarcader,barci,foisoare,pontoane..ma gandesc ca pestele ar fi cea mai mica cheltuiala dintre toate la ce s-a facut acolo dar de la prietenii mei din Medgidia aud zvonuri contradictorii - ba ca a bagat mult si mic - ba ca a bagat mare dar nu chiar asa de mult.are cineva informatii concrete,de la sursa??
asa ma asteptam si eu,cateva tone intre 2-4 kg,cateva tone de caras si lasat omul sa plece cu el in traista.speram totusi sa faca o balta serioasa,c&r,saltea si spray dar probabil e prea mult pentru Medgidia
da,stiam ce sume se vehiculeaza,am inteles ca patronul e si un mare pasionat de pescuitul crapului,de-aia speram sa faca o balta de crap cu reguli stricte pentru ca daca e adevarat ca baga banii aia nu ii scoate inapoi nici in 50 doar din pescuit sportiv.
din ce se vede, vom avea ,prin balta corbu ,o balta ok in judetul constanta,care sunt convins ca se va ridica la nivelul baltilor din bucuresti
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."