USER NESERIOS

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bobalex76
Puncte: 0

USER NESERIOS

Mesaj de bobalex76 »

Am ajus cu userul crapmania.ro diem la concluzia ca-mi trimite costumul la banii care i-a cerut si nici dupa o saptamana si ceva nu a ajun.Intrebandu-l aseara daca sunt ceva probleme,mi-a raspuns ca l-a dat la un prieten,asta dupa ce i-am dat adresa si mi-a confirmat ca-l trimite.Concluziile le trageti dumneavoastra.Va multumesc.
P.S De ce Romania asta a ajuns in asa fel?

Subiectul mesajului: Re: Costum realthree silver hook
Expeditor: crapmania.ro diem

robyvan
pescar de competitie

Re: USER NESERIOS

Mesaj de robyvan »

bobalex76 scrie:Am ajus cu userul crapmania.ro diem la concluzia ca-mi trimite costumul la banii care i-a cerut si nici dupa o saptamana si ceva nu a ajun.Intrebandu-l aseara daca sunt ceva probleme,mi-a raspuns ca l-a dat la un prieten,asta dupa ce i-am dat adresa si mi-a confirmat ca-l trimite.Concluziile le trageti dumneavoastra.Va multumesc.
P.S De ce Romania asta a ajuns in asa fel?

Subiectul mesajului: Re: Costum realthree silver hook
Expeditor: crapmania.ro diem
ma mir, eu am facut cateva tranzactii cu domnul din Iasi si a fost foarte serios........pacat!
slowly we rot- by Obituary

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Pe data de 9 feb costumul s- a vandut unei pers din CT ,care a fost super multumit.
Pe data de 11 feb Mr.Bobalex inca mai negocia "italieneste" cu mine.
Nu stiu ce ar mai fi de comentat.Nu mai spun ca mi-a adresat cuvinte jignitoare,la care m-am abtinut sa-i raspund.
Vanzatorul vinde persoanei cu care se intelege la pret.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai tata! Omu` e mult mai bine cunoscut decat tine si nu ca om de nimic cum incerci tu sa-l faci. Ia mai incearca sa fi un cumparator serios si apoi vorbeste. Altfel omu` vinde cui vrea. Ce atatea fasoane de om ranit in amor?! De cand se strica Romania ca nu reusesti tu sa prostesti un vanzator?
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

miyagi scrie:Bai tata! Omu` e mult mai bine cunoscut decat tine si nu ca om de nimic cum incerci tu sa-l faci. Ia mai incearca sa fi un cumparator serios si apoi vorbeste. Altfel omu` vinde cui vrea. Ce atatea fasoane de om ranit in amor?! De cand se strica Romania ca nu reusesti tu sa prostesti un vanzator?
Touche !!!
Chiar tupeist!
Auzi nu crezi ca era mai bine gratis ?!?!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

zfcristian scrie:
miyagi scrie:Bai tata! Omu` e mult mai bine cunoscut decat tine si nu ca om de nimic cum incerci tu sa-l faci. Ia mai incearca sa fi un cumparator serios si apoi vorbeste. Altfel omu` vinde cui vrea. Ce atatea fasoane de om ranit in amor?! De cand se strica Romania ca nu reusesti tu sa prostesti un vanzator?
Touche !!!
Chiar tupeist!
Auzi nu crezi ca era mai bine gratis ?!?!
PLM! Numai plangacioshi :oops: .
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Cu atitudinea asta ca a lui in curand daca nu vinzi la pretul impus de cumparator dai de dracu :twisted:
Sunt multe considerente de luat in calcul gen: poate sau nu sa puna la curier, poate prefera ca omul sa fie din acelasi oras si sa vada produsul tocmai pentru a nu fi discutii dupa dar cand tu vrei sa scoti cel mai mic pret posibil si pe deasupra cand nu iti iese tot tu sa fii ofensat deja e .... atitudine de oaie cu sorici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@ Miyagi : ai grija cu ce ai la vanzare ca maine poimaine te vad albie de porci pe aici ! :D

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

zfcristian scrie:Cu atitudinea asta ca a lui in curand daca nu vinzi la pretul impus de cumparator dai de dracu :twisted:
Sunt multe considerente de luat in calcul gen: poate sau nu sa puna la curier, poate prefera ca omul sa fie din acelasi oras si sa vada produsul tocmai pentru a nu fi discutii dupa dar cand tu vrei sa scoti cel mai mic pret posibil si pe deasupra cand nu iti iese tot tu sa fii ofensat deja e .... atitudine de oaie cu sorici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@ Miyagi : ai grija cu ce ai la vanzare ca maine poimaine te vad albie de porci pe aici ! :D
Poi crezi ca ma mai mira ceva Cristi? Vrei nu vrei bea Grigore aghiazma.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”