viteza

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Moose_master
Puncte: 0

viteza

Mesaj de Moose_master »

Cu scuzele de rigoare ca intru atat de rar pe forum, insa mai bine mai tarziu decat niciodata.

Salut toti obsedatii si le dau pace cu aceasta ocazie tuturor iubitorilor de outdoor.

Dau un link pentru informarea opiniei publice si totodata pentru a se intelege odata pentru totdeauna ce inseamna cuvantul "fast". Daca nici acum cei care s-au crezut super rapizi nu inteleg ca sunt doar niste copii de mingi, inseamna ca nu l-au vazut pe Bob Munden.

Luati de-aici si minunati-va. (si apropo : John Wayne era doar un actor cu priza la public si nicidecum un pistolar).

http://www.youtube.com/watch?v=wLnmvseCseI

Vizionare placuta

P.S.
1. Grea stima Maestrului Cornel Rosioru
2. Cum fac sa uploadez la pozele mele alte poze cu balauri ? Cu cine tre sa vorbesc ?
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Salut Niki. Tot curse? Mai mergi la pescuit? :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Salut Nea Cornele,

Tot curse ca asta e ocupatia mea. Acum ma duc sa iau un load din Oregon si sa-l duc la Montreal.
La pescuit am mai fost, dar nu asa cum as fi vrut. Sunt foarte prins cu munca si sunt si niste vremuri de cacao la americani cum n-au mai fost de mult. Economia astora e varza si eu sunt prins in joc.
Principalul ca inca sunt jucator si inca sunt la masa.

Va pupa unchiu

Moose_masta
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Trage are Nicki ca in ianuarie avem sedinta la asociatie si trebuie sa fi prezent. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

boje

Mesaj de boje »

get the fuck out of here! :shock: :shock: :shock: :shock:
TRAIASCA MAMA CRAPILOR!

boje

Mesaj de boje »

nici pe reluare n-am vazut bine!
TRAIASCA MAMA CRAPILOR!

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Daca te uiti atent la reluari ai sa vezi ca nu este nici o scamatorie. Bob Munden s-a retras din activitatea competitionala insa continua sa traga "fast draw" , "impossible shots", gunsmithing si orice este legat de revolvere.
El este un pic cam laudaros de fel, insa este o legenda in "fast draw" si in general in lumea tragatorilor cu revolverul.
Spune despre el ca este "the fastest gun in the world", insa nu este chiar asa. A fost (conform Guiness Book din 1980) intradevar cel mai rapid, insa acum este altcineva.

Fast Draw este un sport superb in care iti poti depasi recorduri proprii in fiecare zi, in care te distrezi super si in care iti poti involva o gramada de prieteni. In ultimul caz se formeaza chiar un club si atunci devine pasiune ca si pescuitul (o boala). Si o spun din proprie experienta(vorbind si de pescuit si de fast draw).

Respect tuturor obsedatilor

Moose_Masta
APCR Canadian Branch

albinabv

Mesaj de albinabv »

poate sa traga atat de repede si la tinta?

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

In competitiile de fast draw se trage in mod EXCLUSIV la tinta. Daca unu din tragatori rateaza tinta este penalizat ......o secunda.Cand timpii focurilor sunt de 0.300 secunde, cu o secunda dezavantaj in fata ceilorlalti poti sa bagi arma in toc si sa pleci acasa, nu mai ai nici o sansa.

Moose_Masta
APCR Canadian Branch

albinabv

Mesaj de albinabv »

am cautat si am gasit.......................am ramas cracanat !priviti pana la capat........http://www.youtube.com/watch?v=dYdkt7yI ... re=related

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”