Moderator: didi-ionita
Multumim de informare , in cca 10 min ii ajunge un borcanel de Competition tare , DIRECT PE BALTA !!!! .arsinel scrie:Mircea vezi ca ai unele scapari la firma . Am un Coleg de club (vasile) care a fost ieri la voi in branesti si acum este pe Magura la o partida de 24 de h si printre produsele pe care le-a cumparat ,a cumparat si un Borcan de Competition pt carlig si sunt solubile NU Tari.
Nu ti-am zis cu suparare doar pt a te anunta sa le spui celor care ambaleaza sa fie mai atenti pt ca pt Vasile erau singurele bile,,tari'' pe care se baza in noaptea astasi acum se dueleaza cu ciortanii
![]()
![]()
Multumim , si inca odata scuze de neplaceriarsinel scrie:Mircea esti (sunteti) boier(i) ,am Vb cu Vasile acum si-mi zice ca a venit cineva cu Stefan sa-i aduca un borcanas de bile ca le comandat![]()
si nu intelegea ce se intampla ca el stia ca nu a intrat pe net si nu a comandat nimic .
![]()
![]()
![]()
Bravo Sunteti The Best !
Merci de infoarsinel scrie:Salut Mircea!
Sa terminat partida lui Vasile si rezultatul cca 12-14 buc din care unul de aproape 13kg (prins la alta firma) restul toti la Magic Competition . A fost si de 7kg si de 8 kg si in resat 4-5kg . O sa intre el sa dea mai multe detali .
Concluzia este ca pe Greaca si Magura merg si merg bine .