Vasile.P scrie:daca a ramas doar cantitatea...nu mai vin...e mult de munca...nu vreau sa dea la plastice cu naditor...preferam ceva mai select...

Moderator: Stefan B
Vasile.P scrie:daca a ramas doar cantitatea...nu mai vin...e mult de munca...nu vreau sa dea la plastice cu naditor...preferam ceva mai select...
-----------------Madalin Dirla scrie:Ma scuzi ca intervin,am si eu o curiozitate: cum faci tu selectia pestelui in 22 ore????????
petre iulian scrie:-----------------Madalin Dirla scrie:Ma scuzi ca intervin,am si eu o curiozitate: cum faci tu selectia pestelui in 22 ore????????
am facut eu in ultima noapte la concursul cupa verii cand nu mai aveam sanse si incercam la captura![]()
am nadit cu bile de 24 tari si solubile si pe fir de par trei jumatati de bile de 24, carlig kurv shank korda de 2. Am prins 6 bucati intre 5 si 8 kg pe langa inca 2 scapati . Poate a fost intamplare dar...nu cred dupa zecile de ciortani care/i prinsesem in 36 kg de concurs pana atunci . Trebuie sa mentionez ca vecinii de stand stanga/dreapta in ultima seara nu au mai nadit cu bulgari si au nadit tot cu bile .
Daca ai vecini care pescuiesc cu naditoare si `bubuie toata noaptea cu ele e greu sa prinzi peste mare in aceste conditii .
Astept in continuare un concurs pe calitate pe aceasta balta pana in Perioada: 10-13.10.2013 (joi-duminica)cand este concursul pe bile
vior3l scrie:Deci se mai tine sau nu????