Voi ce ziceti?
dmarius scrie:Propun ca la aceste con. de amatori sa se puncteze de la 1kg.Ce spuneti?
Moderator: Stefan B
dmarius scrie:Propun ca la aceste con. de amatori sa se puncteze de la 1kg.Ce spuneti?
Nichita scrie:salut imi cer scuze in numele lui Nicu Ciobanul,dar a intervenit o problema personala(naste sotia) si nu putem sa ne mai prezentam la concurs.
fredd scrie:Madalin,este amical dar de ce sa nu fie mai de CALITATE decat cantitate? eu propun sa puncteze de la 2 kg...
butelie scrie:Salut baieti vin si eu cu o parere (chiar dc nu particip):
Sa se puncteze de la 2 kg sa nu mai fie nici o problema intre standuri si dau exeplu:
Sunt standuri care au peste ( in functie de vreme ) si prinzi pana in 1,5 kg si altele nu dc se puncteaza de la 2 kg atunci sunt mult mai echilibrate asta este parerea mea si am participat la mai multe concursuri amicale![]()
![]()
![]()
De ce sa nu fie mult mai echilibrate pentru toti ex: ponton 7-8 au peste mult si mic si mare depinde cum pescuiesi si de vreme - ponton 2-3 la fel sau 14-15 care tin peste cu o medie mai mare de 2 kg : este un concurs pentru toti (Stefan la facut sa sa ne bucuram de pasiunea pe care toti o aven : PESCUITUL ) asta este parerea mea si nu ma supar dc are cineva de comentat eu am ridicat mai multe probleme care s-au rezolvat pe parcurs .
Fir intins tuturor concurentilor
Echipele Marius Dumitru + Dan Chelariu si Florian Serban + Adi Cibu opteaza pentru punctarea de la 1kg.Madalin Dirla scrie:Echipa Mari Piticu - Madalin Dirla opteaza pentru punctarea de la 1 kg.
atunci cum ma descurc? Si dacaAtunci putem facem altfel,sa se puncteaza de la 5 kg in sus si se iua in calcul cei mai mari 3 pesti.Vin cu 4 lansete si o mana de bile si-am rezolvat problema.
e asa si vin cu bile atunci se poate intampla ca la concursul anterior. Daca e majoritate intr-un sens vom subscrie dar sa se stabileasca inainte de a ajunge pe balta.Echipa Mari Piticu - Madalin Dirla opteaza pentru punctarea de la 1 kg.
Si eu optez tot pt. 1kgmariusd scrie:Echipele Marius Dumitru + Dan Chelariu si Florian Serban + Adi Cibu opteaza pentru punctarea de la 1kg.Madalin Dirla scrie:Echipa Mari Piticu - Madalin Dirla opteaza pentru punctarea de la 1 kg.