Moderator: Stefan B
Stefan eu sper sa nu se mai intample lucrul asta mai ales ca noi venim cu cea mai mare placere pe balta asta deoarece credem ca este balta care ne ofera cele mai bune conditii de pescuit in orice anotimp.(cand o sa vb.Stefan B scrie:Imi pare rau de acest mic incident .....nea George (domnul in cauza) nu are o experienta in acest domeniu si s-a grabit la acordarea capturii (cel mai mare crap), entuziasmul sau provocand aceasta eroare, fara sa mai verifice daca nu cumva erati in primele trei locuri. Va garantez ca nu a facut-o cu intentie ......
biluta81 scrie:Stefan eu sper sa nu se mai intample lucrul asta mai ales ca noi venim cu cea mai mare placere pe balta asta deoarece credem ca este balta care ne ofera cele mai bune conditii de pescuit in orice anotimp.(cand o sa vb.Stefan B scrie:Imi pare rau de acest mic incident .....nea George (domnul in cauza) nu are o experienta in acest domeniu si s-a grabit la acordarea capturii (cel mai mare crap), entuziasmul sau provocand aceasta eroare, fara sa mai verifice daca nu cumva erati in primele trei locuri. Va garantez ca nu a facut-o cu intentie ......
cu inginerul sa ii spui ca il astept la oltenita la o copca si o supa calda.)
am observat de sambata noaptea cand am stat la un vin fiert noi shi ceai cald el ca era foarte abatut din cauza vremii.Stefan B scrie:biluta81 scrie:Stefan eu sper sa nu se mai intample lucrul asta mai ales ca noi venim cu cea mai mare placere pe balta asta deoarece credem ca este balta care ne ofera cele mai bune conditii de pescuit in orice anotimp.(cand o sa vb.Stefan B scrie:Imi pare rau de acest mic incident .....nea George (domnul in cauza) nu are o experienta in acest domeniu si s-a grabit la acordarea capturii (cel mai mare crap), entuziasmul sau provocand aceasta eroare, fara sa mai verifice daca nu cumva erati in primele trei locuri. Va garantez ca nu a facut-o cu intentie ......
cu inginerul sa ii spui ca il astept la oltenita la o copca si o supa calda.)
Cu siguranta nu se va mai intampla ....a inteles si dl George cum sta treaba !
Ii transmit lui "Ingineru" invitatia voastra .......dar cu siguranta pana la primvara nu mai scoate nasu ....