Desfasurare concurs Bunget

Moderator: Stefan B

Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

Desfasurare concurs Bunget

Mesaj de Stefan B »

Echipa Magura 9 a participat la concursul de la Bunget, felicitam castigatorii si va prezentam un mic reportaj despre desfasurarea concursului: http://www.magura9.ro/index.php?pescuit ... utati&i=18
cat si poze din concurs:

http://www.magura9.ro/index.php?pescuit ... o&album=11
Fişiere ataşate
129.JPG
129.JPG (163.3 KiB) Vizualizat de 1674 ori

miyagi
Pescar de competitie

Re: Desfasurare concurs Bunget

Mesaj de miyagi »

Daca e locul din dreapta casutei nr 4 e unul dintre locurile bune de pe balta. Eu totdeauna am avut prezentari acolo. Si nu numai eu. Si vreau sa zic ca am dat de vreo 4 ori de pe locul ala. Cu vantul e iarasi normal. Asa e zona. Oarecum submontana. In asta consta dificultatea baltii insa ca populatie de crap e diferita si totdeauna trebuie sa-i selectezi. Probabil n-ati cunoscut balta indeajuns.
Urban culture.

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

miyagi scrie:Daca e locul din dreapta casutei nr 4 e unul dintre locurile bune de pe balta. Eu totdeauna am avut prezentari acolo. Si nu numai eu. Si vreau sa zic ca am dat de vreo 4 ori de pe locul ala
Cumva ai pescuit cu vaporasu ??? :lol: :lol: :lol: , si m-ar mira sa stai acolo la pescuit de placere ! ! !

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

miyagi scrie:. Cu vantul e iarasi normal. Asa e zona. Oarecum submontana.
Sunt d-acord cu tine, eu spuneam acest aspect vis-a-vis de faptul ca nu s-a prins pe balta, doar eram la 8 km de Targoviste !!!

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

miyagi scrie:. In asta consta dificultatea baltii insa ca populatie de crap e diferita si totdeauna trebuie sa-i selectezi. Probabil n-ati cunoscut balta indeajuns.
In ce consta dificultatea ???? ca n-am inteles, ce sa selectez ????

A selecta peste inseamna sa se urce pe tine vietatile nepunctabile, un bun exemplu este la Livada, unde acum 2 ani, in etapa de camp national, te manca 'pirania', dar acum nu exista pirania !!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

:lol: :lol: :lol: . Imi pare rau ca nu ti-au iesit ploile. Eu dau acolo undeva la 120-150 de m cu inclinatie dreapta apx 3-5 grade si stanga la fel daca imi permite deschiderea sau colegul din stanga. N-ai nevoie de vaporas. Peste are destul in balta, dar p-ai mai educati trebuie sa-i cauti. Eu in toamna mi-am furat-o cu "piranha". Cu 40 si ceva de ciortani am ajuns pe ultimul loc si Silviu Dumitrescu din stanga mea cu vreo 12-15 pesti a luat locul unu`. Poate sa-ti confirme. Deci?! Daca spui ca nu s-a prins peste pe balta nu mai stiu ce sa zic!!!? Uita-te la cantarul final si vezi ce-a iesit pentru vremea aia cainoasa. Io zic ca destul. Cat despre selectare, intreaba-l pe Ovidiu Oancea cum a facut de s-a batut de unul singur cu capturile upgrade-ind de vreo 4-5 ori.
Problema a fost la tine cum ai si spus inca de la inceput. Ai nadit cu seminte, iar bilele ti s-au activat tarziu ceea ce n-ai stiut datorita diferentelor mari de temperatura atat din apa cat si de afara, a schimbarii vantului, etc. Deh! Chestii care se intampla de obicei.
Succes data care vine.
Urban culture.

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

miyagi scrie::lol: :lol: :lol: . Imi pare rau ca nu ti-au iesit ploile. Eu dau acolo undeva la 120-150 de m cu inclinatie dreapta apx 3-5 grade si stanga la fel daca imi permite deschiderea sau colegul din stanga. N-ai nevoie de vaporas .

Ce te faci ca EXACT asa pescuiam si pe dreapta si pe stanga, pe bune !!!! Ahhhhhh cred ca nu erau bune bilele ! m-am prins :) :)

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

miyagi scrie::lol: :lol: :lol: . Problema a fost la tine cum ai si spus inca de la inceput. Ai nadit cu seminte, iar bilele ti s-au activat tarziu ceea ce n-ai stiut datorita diferentelor mari de temperatura atat din apa cat si de afara, a schimbarii vantului, etc. Deh! Chestii care se intampla de obicei.
.
Nu prea cred ca are legatura semintele la 60-70 m cu 120 - 150 m !!!!!
Iar, la bile stai linistit ca am luat in considerare si acest aspect !!!!!

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

miyagi scrie::lol: :lol: :lol: . Succes data care vine.

Cu asta chiar nu stiu ce sa zic ???? pescuiesti in general ??? :wink: :wink: :wink: , noroc ca nu prea se prind de mine: succes, noroc, bafta, etc, etc :lol: :lol: :lol:

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

NU AM ZIS CA BALTA NU ARE PESTE !!!! A NU SE INTERPRETA GRESIT ! Doar ca sectorizarea trebuie facuta mai echilibrat, repet, este parerea mea ! De asemenea mentionez ca este prima oara cand pescuiesc pe aceasta balta !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MAGURA 9”