. Imi pare rau ca nu ti-au iesit ploile. Eu dau acolo undeva la 120-150 de m cu inclinatie dreapta apx 3-5 grade si stanga la fel daca imi permite deschiderea sau colegul din stanga. N-ai nevoie de vaporas. Peste are destul in balta, dar p-ai mai educati trebuie sa-i cauti. Eu in toamna mi-am furat-o cu "piranha". Cu 40 si ceva de ciortani am ajuns pe ultimul loc si Silviu Dumitrescu din stanga mea cu vreo 12-15 pesti a luat locul unu`. Poate sa-ti confirme. Deci?! Daca spui ca nu s-a prins peste pe balta nu mai stiu ce sa zic!!!? Uita-te la cantarul final si vezi ce-a iesit pentru vremea aia cainoasa. Io zic ca destul. Cat despre selectare, intreaba-l pe Ovidiu Oancea cum a facut de s-a batut de unul singur cu capturile upgrade-ind de vreo 4-5 ori.
Problema a fost la tine cum ai si spus inca de la inceput. Ai nadit cu seminte, iar bilele ti s-au activat tarziu ceea ce n-ai stiut datorita diferentelor mari de temperatura atat din apa cat si de afara, a schimbarii vantului, etc. Deh! Chestii care se intampla de obicei.
Succes data care vine.
Urban culture.