1.nicu ciobanu-neascu dorin
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
raman la 48h,doar schimb partenerul

Moderator: Stefan B
nyc-brk scrie:Al doilea concurs de sambata pana duminica 19-18, lista de intentie|:
1.nicu ciobanu-neascu dorin
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
raman la 48h,doar schimb partenerul
Madalin007 scrie:de preferat sa facem individual concursul fiind doar 24 h
ciortanica scrie:Va salut cu respect,am si ue o intrebare ptr dumneavoastra.
As dori sa vin si eu sa pescuiesc pe balta dumneavoastra sambata 21-04-2012 ora 06.00 pana duminica 22-04-2012 ora 18.00 o partida de 36 ore si as vrea sa stiu daca se poate,in regulament nu scrie decat de partida de 24 ore cand incepe,as vrea sa stiu daca se poate,cand trebuie sa fac rezervarea si oultima rugaminte daca imi puteti recomanda o zona mai buna.
Multumesc anticipat,va urez o zi buna
Ce trebuie sa fac,ptr rezervare sau la ce nr pot sunaStefan B scrie:ciortanica scrie:Va salut cu respect,am si ue o intrebare ptr dumneavoastra.
As dori sa vin si eu sa pescuiesc pe balta dumneavoastra sambata 21-04-2012 ora 06.00 pana duminica 22-04-2012 ora 18.00 o partida de 36 ore si as vrea sa stiu daca se poate,in regulament nu scrie decat de partida de 24 ore cand incepe,as vrea sa stiu daca se poate,cand trebuie sa fac rezervarea si oultima rugaminte daca imi puteti recomanda o zona mai buna.
Multumesc anticipat,va urez o zi buna
Bineinteles ca se poate ......
Deja pt perioada respectiva s-au facut rezarvari.....din seara aceasta sau maine se va incepe si cu rezervari on line NUMAI in baza card-ului de membru.....
Peste se prinde peste tot, densitatea trasaturilor depinzand de tehnica fiecaruia...
E bine sa va grabiti cu rezervarea mai ales ca va avea loc si un concurs amical .....intre pontoanele 8-15