Moderator: Stefan B
Dani D scrie:Eu unu am fost......si sincer nu o sa mai incerc. Nu stiu ce lauda toata lumea balta asta, insa mie nu mi-a placut.
Mi se pare "inghesuita" din toate punctele de vedere:Stefan B scrie:Dani D scrie:Eu unu am fost......si sincer nu o sa mai incerc. Nu stiu ce lauda toata lumea balta asta, insa mie nu mi-a placut.
Ce nu ti-a placut ???? Dezvolta ......![]()
![]()
Dani D scrie:Mi se pare "inghesuita" din toate punctele de vedere:Stefan B scrie:Dani D scrie:Eu unu am fost......si sincer nu o sa mai incerc. Nu stiu ce lauda toata lumea balta asta, insa mie nu mi-a placut.
![]()
- nu poti avea masina langa tine
- nu ai loc sa poti face un gratar, sa iti amplasezi un scaun, o umbrela
- si nu poti lansa foarte bine. Chicinetele alea, pe care lumea le lauda, sunt de fapt mai mult magazii pentru echipament.Eu sincer nu le inteleg rolul : in primul rand te incurca la lansat si nu tin umbra. Ba mai mult prin amplasamentul lor impiedica montarea unei umbrele care te-ar ajuta.
Plus pretul care este din punctul meu de vedere mare, sau mai bine zis nejustificat.
laurentiu sarghie scrie:Stefane, La Multi Ani !!!
balta e inghetata?
MASINA ....... NICIODATA !!!!!Dani D scrie:Mi se pare "inghesuita" din toate punctele de vedere:Stefan B scrie:Dani D scrie:Eu unu am fost......si sincer nu o sa mai incerc. Nu stiu ce lauda toata lumea balta asta, insa mie nu mi-a placut.
![]()
- nu poti avea masina langa tine
- nu ai loc sa poti face un gratar, sa iti amplasezi un scaun, o umbrela
- si nu poti lansa foarte bine. Chicinetele alea, pe care lumea le lauda, sunt de fapt mai mult magazii pentru echipament.Eu sincer nu le inteleg rolul : in primul rand te incurca la lansat si nu tin umbra. Ba mai mult prin amplasamentul lor impiedica montarea unei umbrele care te-ar ajuta.
Plus pretul care este din punctul meu de vedere mare, sau mai bine zis nejustificat.
Astept alte nemultumiri .........Dani D scrie: