Saptamana trecuta mai exact de Sambata dimineata pana duminica dupa-amiaza am pescuit pe pontonul 19.O partida de aproximativ 17-18 ore.Nu mai pescuisem pe acest ponton.Rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare.In jur de 15 prezente pe saltea dintre care unul de 10.5KG,altul de 9,5KG,altul de 9 si in rest 5-7 kg.Am avut si 2 ratari.Unul din cei ratati era mai mare de 11-12 kg.L-am adus greu si numai spre pontonul 18 tragea.Ajungand la mal s-a prins in bariera de stuf si cu toate eforturile noastre(intrat in apa)(apa fiind de 25-30 cm langa ponton) nu am reusit sa-l punem pe saltea.
Am pescuit numai pe bile.Tari si solubile.Meteor de la CC More.Am aruncat in apa in jur de 5Kg,cam 1 kg jumate la inceputul partidei si restul la pranz.Asta pentru ca am rupt cobra.S-a retezat in portiunea imbracata in burete.Corda

Trasaturile au inceput sambata pe seara si au continuat pana pe la 12 noaptea.Apoi au reinceput pe la 8 dimineata.Pe la ora 1 am strans.
De mentionat este ca nu am pescuit exact in malul celalalt ci cam in trei sferturi.
Dupa aceasta partida reusita vreau sa-l felicit in primul rand pe Stefan pentru treaba buna pe care o face,cat si personalul de pe balta incat sunt jos palaria.
Pozele le voi atasa zilele urmatoare.