Fir intins !
Moderator: Stefan B
arsinel scrie:Sa postam aici partidele pe anul acesta.![]()
Fir intins !
Duminica o sa fim 5 pescari pe pontoanele 31, 32, 33, 34 si 35. Daca avem ceva capturi mai "rasarite" putem ajuta si noi cu ceva pozeStefan B scrie:Sambata de dimineata, voi veni si eu la un pescuit pe Magura 9, la pontoanele 6, 7, 8 sa vad daca reusesc sa prind vreun pestisor peste 10 kg. Va voi tine la curent luni de dimineata cu un mini reportaj, ilustrat cu toate momeliile, strategiile, monturile, etc ..... Asa ca sa va fac putina pofta .......![]()
![]()
viper28 scrie:Duminica o sa fim 5 pescari pe pontoanele 31, 32, 33, 34 si 35. Daca avem ceva capturi mai "rasarite" putem ajuta si noi cu ceva pozeStefan B scrie:Sambata de dimineata, voi veni si eu la un pescuit pe Magura 9, la pontoanele 6, 7, 8 sa vad daca reusesc sa prind vreun pestisor peste 10 kg. Va voi tine la curent luni de dimineata cu un mini reportaj, ilustrat cu toate momeliile, strategiile, monturile, etc ..... Asa ca sa va fac putina pofta .......![]()
![]()
![]()
![]()
. Sa fie cat mai credibil
![]()
![]()
Crapul, datorita marimii, iese din hibernare primavara inaintea ciortanului si intra in hibernare toamna mai tarziu decat ciortanul. De aceea, nu de putine ori, se prind trofee in martie, imediat dupa dezghet si in noiembrie.Foarte ciudat pentru mine a fost faptul ca nu s-au prins decat crapi mari
mihai_onu scrie:Salut,
Am fost sambata 15.03 la prima partida de pescuit pe acest an.
Vremea superba. Am pescuit cu alti trei prieteni pe pontoanele 13, 14, 15 si 16.
Pe pontonul 13 s-a prins un crap de5,5 si altul de 11,5kg.
A fost o captura si pe 16.
Foarte ciudat pentru mine a fost faptul ca nu s-au prins decat crapi mari (din cate am inteles a fost si o captura pe la 13kg in aceasi zi pe balta).
Nota 11 pentru felul in care aratau toaletele ecologice. Ar fi nemaipomenit ca ele sa ramana la acelasi nivel pe intreg sezonul. Dar asta tine mai putin de administratia balta ci de bunul simt al "utilizatorilor".
P.S.@Stefan - cand incep concursurile amicale din weekend (asta daca se mai organizeaza).
Poate in acest an pentru varianta vineri-sambata se va opta macar de 2-3ori.
Stefan B scrie:mihai_onu scrie:Salut,
Am fost sambata 15.03 la prima partida de pescuit pe acest an.
Vremea superba. Am pescuit cu alti trei prieteni pe pontoanele 13, 14, 15 si 16.
Pe pontonul 13 s-a prins un crap de5,5 si altul de 11,5kg.
A fost o captura si pe 16.
Foarte ciudat pentru mine a fost faptul ca nu s-au prins decat crapi mari (din cate am inteles a fost si o captura pe la 13kg in aceasi zi pe balta).
Nota 11 pentru felul in care aratau toaletele ecologice. Ar fi nemaipomenit ca ele sa ramana la acelasi nivel pe intreg sezonul. Dar asta tine mai putin de administratia balta ci de bunul simt al "utilizatorilor".
P.S.@Stefan - cand incep concursurile amicale din weekend (asta daca se mai organizeaza).
Poate in acest an pentru varianta vineri-sambata se va opta macar de 2-3ori.
Salut Mihai,
Am fost si eu sambata la pontonul 7, 8 si intr-adevar ....pestele nu s-a comportat la fel cum s-a intamplat cu o saptamana inainte, cand batea un vant (nu ca acu nu a batut), era inorat si tempereatura nu depasea 5-6 grade ....
Felicitari pentru pestele peste 10 kg, am aflat si fotografiat chiar un overten, cand eram si eu acolo !
A mancat pestele mai mare cam peste tot .....dar mai rar ....
Despre ...toalete ....nu pot spune DECAT ca depinde si de cei care le folosesc .....
Am sa fac un mic reportaj cu poze ....si am sa-l postez ....