Uite d'aia ma ia capu...eu abia sapt viit mi-am facut timp (dupa multe lupte) sa pot merge la peste...doream pe Magura9, dar cum locurile care le doream sunt closed, o sa ma orientez spre alta balta...SAU SPUNETI-MI VOI IN PERIOADA ASTA INTRE LOCURILE 21-36, PE CARE SA MERG SI SA SE PRINDA ? Eu stiu ca partea aia a baltii are apa mica, iar pe caldura asta.......apropo, a iesit pestele din bataie ?
Buna d-le pycostef, daca userul e acelasi inseamna ca suntem colegi de breasla (al meu sigur e acelasi...)
Acum am venit de pe magura 9 si pot sa spun ca pestii au iesti din bataie.
Referitor la un ponton mai bun pe zona 22 - 36, eu am mai fost numai pe pontonul 31 si sincer, am fost foarte multumit de rezultate....mai multe detalii si chiar si poze sunt pe topicul partide de pescuit 2013...
Iesirea care tocmai s-a incheiat a fost de 36 ore (de vineri ora 06:00 pana sambata orele 18:00) si am avut rezervat pontonul nr. 3.
Am prins foarte bine vineri dupa ce s-a oprit ploaia (pe ploaie au intrat doar vre-o 4 ciortanei la kg sau 1,5 kg) pana spre seara....si anume, am reusit impreuna cu colegul (la 4 bete pe un ponton) sa prindem undeva la 70 - 80 kg intre care doi mai rasariti (unul la 8,900 si unul la 8,100), restul pe la 4 - 6 kg. Colegul cu care am fost a facut si ceva poze dar sunt pe aparatul lui si o sa le postez ceva mai tarziu. Noaptea am prins 3 crapi, toti pe la 6 kg, iar a doua zi am fost campioni la ratari, reusind sa scoatem pe mal doar 6 sau 7 crapi mai seriosi si 4 ciortanei la kg (totalizand vre-o 30 Kg) si sa ratam cel putin 10, unii pe drum sau in unele cazuri chiar la mincioc, ba chiar de doua ori am scos fara cirlig (asta fara sa simt nici cea mai mica rezistenta). Singura explicatie pe care a gasit-o a fost aceea ca a mancat foarte prost, intepaturile fiind in afara sau superficiale. Am pescuit exclusiv pe boilesuri (solubile de la senzor...capsuna si 1016)....
Sper ca informatiile sa fie de folos...
Cu stima,
pycostef scrie:Dle Butadr (suntem colegi ) multumesc d info... poate cineva sa-mi confirme care parte a baltii este desch sapt asta, pt ca rez online nu merg
Esti haios !
Daca Stefan a zis ca o saptamana e inchisa partea stanga si o saptamana partea dreapta iar saptamana trecuta a fost partea dreapta , acum care crezi ca este ?!?!?!?!?
Vezi ca de maine e concurs pana Vineri
Asa ca acu iti da cu virgula sunt inchise ambele