Mult mai bine decat anul trecut...
Ne vedem pe balta cat mai repede sper!

Moderator: Stefan B
pycostef scrie:Eu nu inteleg, sunt mai greu de cap: "al doilea pescar plateste jumatate din prêt pentru al doilea ponton!"...adica dc suntem 2 pescari pe doua pontoane diferite, unul dintre noi plateste doar jumatate din taxa ?
Grea matematica.lulupescar scrie:Buna ziua Stefan
Daca am sa vin pe Magura9 in cursul săptămânii cu un prieten si vom dori sa pescuim cu 2posturi,pe 2pontoane,deci fiecare pe câte un ponton,pentru o perioada sa zicem de 48ore,unul din noi va plăti CÂT?iar celălalt CÂT?
Multumesc de răspuns.
Deci, avem 120/24 h pt un ponton si pentru al doilea 60 lei/24 h, 48 h = 180*2 = 360 leilucianman scrie:Grea matematica.lulupescar scrie:Buna ziua Stefan
Daca am sa vin pe Magura9 in cursul săptămânii cu un prieten si vom dori sa pescuim cu 2posturi,pe 2pontoane,deci fiecare pe câte un ponton,pentru o perioada sa zicem de 48ore,unul din noi va plăti CÂT?iar celălalt CÂT?
Multumesc de răspuns.
300 ron total. Si impartiti la 2. Adica 150 de pers.
S-a dus euro in sus si a crescut taxa pe 24h ? In regulament e stipulat 100 ron/24 ore. Bursa asta, cum creste eaStefan B scrie:Deci, avem 120/24 h pt un ponton si pentru al doilea 60 lei/24 h, 48 h = 180*2 = 360 leilucianman scrie:Grea matematica.lulupescar scrie:Buna ziua Stefan
Multumesc de răspuns.
300 ron total. Si impartiti la 2. Adica 150 de pers.
Asta da surpriza.Stefan B scrie:Iar in curand vor fii noi surprize pentru pescari !