In primul si primul rind vreau sa imi cer scuze la Stefan dar sincer nu e corect sa ma abtin cind se fac asemnea afirmatii.
zfcristian --
Mai Nene omule la voi a conversa frumos fara sa jignesti sau sa injuri se cheama ca esti pupincurist????
Te rog mult sa imi explici si mie ce afirmatii am facut eu la adresa Magura 9 ??? Niciodata da niciodata nu am spus ceva de bine sau de rau referitor la aceasta balta , de ce sunt pupincurist??? Am cerut vreodata lui Stefan sa ma lase sa pescuiesc pe Magura9 fara sa platesc sau cum???Si inca un amanunt pentru tine baietele , am citit destule despre Magura9 si nu am de ce sa ma deplasez la Magura9 cind o balta identica este linga mine la 500 m, balta Lazar .Fiindca tot ai deschis discutia crezi oare ca afirmatiile tale despre Tincabesti iti vor face bine ??? Ati dovedit pe la concursuri pe Tincabesti ce gen de pescari sunteti asa ca mai Nene te rog frumos sa te abtii .Eu nu am facut altceva decit sa felicit frumos un pescar de crap care a facut o partida frumoasa , asta inseamna ca sunt pupincurist??? Daca asta credeti voi e clar care dintre noi este pupincurist .
Inca o data scuze la Stefan dar credeam ca aici la acest topic isi poate exprima oricine doreste o parere dar din cite vad ca scrie acest zfcristian acest topic este dedicat numai si numai citorva persoane care au dreptul sa isi exprime o parere.