Un wk reusit

Moderator: Stefan B

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Un wk reusit

Mesaj de popescu59 »

In primul si primul rind vreau sa imi cer scuze la Stefan dar sincer nu e corect sa ma abtin cind se fac asemnea afirmatii.

zfcristian --
Mai Nene omule la voi a conversa frumos fara sa jignesti sau sa injuri se cheama ca esti pupincurist????
Te rog mult sa imi explici si mie ce afirmatii am facut eu la adresa Magura 9 ??? Niciodata da niciodata nu am spus ceva de bine sau de rau referitor la aceasta balta , de ce sunt pupincurist??? Am cerut vreodata lui Stefan sa ma lase sa pescuiesc pe Magura9 fara sa platesc sau cum???Si inca un amanunt pentru tine baietele , am citit destule despre Magura9 si nu am de ce sa ma deplasez la Magura9 cind o balta identica este linga mine la 500 m, balta Lazar .Fiindca tot ai deschis discutia crezi oare ca afirmatiile tale despre Tincabesti iti vor face bine ??? Ati dovedit pe la concursuri pe Tincabesti ce gen de pescari sunteti asa ca mai Nene te rog frumos sa te abtii .Eu nu am facut altceva decit sa felicit frumos un pescar de crap care a facut o partida frumoasa , asta inseamna ca sunt pupincurist??? Daca asta credeti voi e clar care dintre noi este pupincurist .
Inca o data scuze la Stefan dar credeam ca aici la acest topic isi poate exprima oricine doreste o parere dar din cite vad ca scrie acest zfcristian acest topic este dedicat numai si numai citorva persoane care au dreptul sa isi exprime o parere.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

popescu59 scrie: Te rog mult sa imi explici si mie ce afirmatii am facut eu la adresa Magura 9 ??? Niciodata da niciodata nu am spus ceva de bine sau de rau referitor la aceasta balta , de ce sunt pupincurist??? .
http://www.crapmania.ro/forum/post216996.html#p216996

Ti-am dat REFRESH acum ? :mrgreen:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

zfcristian-

Ce anume am scris acolo de bine sau de rau referitor la balta Magura9,vrei sa spui ca acei pescari la care am facut referire sunt proprietatea Magura 9, ce vrei sa demnostrezi cu acel topic??? Bre Nene esti dus cu capu , nu stii decit sa jignesti si sa injuri .Eu am intrebat daca am facut vreodata referire la balta Magura 9 nu la pescari care se dau profesori acolo si pe alte balti sunt praf. Inca o data iti reamintesc ca nu am scris decit ca il felicit pe Lucian pentru frumoasa partida facuta de el. Dar tu care esti un pupincurist ai interpretat imediat totul . Sa vezi acum ca sigur daca merg pe Magura 9 nu o sa mi se ceara nici o taxa si mai ales cu siguranta Lucian imi va trimite ceva nada si momeala pomana pentru laudele aduse .
Inca o data il felicit pe Lucian pentru frumoasa partida facuta pe Magura 9.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

sandus-
A fost mereu pupincurist. Intai a incercat pe la case mari apoi a trecut la nivelul lui pentru ceva nada gratis sa linga pe la Magic Bait pe la nea Gheran ! Si a lins frumos ca a capatat si pomana si benerul.

Fata de cele afirmate mai sus astept si eu replica producatorilor de nada si momeala Senzor. Magic Baits, Carping , Select Baits, Sbs,de la care am cumparat diferite produse de la care din cei enumerati mai sus am cerut eu pomana sau daca de cite ori am cerut ceva de la aceste firme am platit produsele sau mi s-au oferit pomana fiindca sunt pupincurist.
In speta astept replica de la Gheran Mircea fata de cele afirmate de acest sandus .

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

V-ati tras fun cluburi: magureni, tancabeshteni, lazarieni, etc? :D Tare asta...

ps:Cred ca pe cineva de la lazarieni il mananca tare-n c_r dar are mainile cam scurte... :D
"Keep it simple!"

Mircea Gheran

Mesaj de Mircea Gheran »

sandus. scrie:
zfcristian scrie:
popescu59 scrie:Zfcristian--Mai Nene te-a bagat cineva in seama???Cumva s-a scris despre tine in acest topic?? S-au nu suportati decit laudele??? Criticile nu merg la tine , naspa moment nu stiam asta .
Inca o data Lucian te felicit pentru partida reusita de tine pe lacul care nu te-a dezamagit niciodata.
Popescule, ma abtin cu greu, dar tot o sa ti le zic :
Ai devenit pupincurist pe aici pentru ca te-a luat in darbaca si Lucian si Stefan pentru ca faceai comentarii gratuite legata de Magura 9 .
Te rog eu fa-ti de lucru pe topicul de la Tancabesti, mergi si fa greva foamei ca nu mai poti intra pe locurile de pescuit sau ce probleme mai sunt acolo.
Chiar nu se poate sa avem si noi coltul nostru de liniste, stiu ca iti e greu pentru ca nu poti intra cu rulota pe Magura 9 dar asta e, ceilalti pescari sigur vor aprecia acest lucru . :mrgreen:
A fost mereu pupincurist. Intai a incercat pe la case mari apoi a trecut la nivelul lui pentru ceva nada gratis sa linga pe la Magic Bait pe la nea Gheran ! Si a lins frumos ca a capatat si pomana si benerul. :mrgreen:

Nae este un prieten care comercializeaza produsele Magic Bait, de fiecare data cand a comandat ceva a platit ! nu intervin la dedicatie in acest topic si nici nu vreau sa-i iau apararea.....

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

RSC scrie:Cred ca pe cineva de la lazarieni il mananca tare-n c_r dar are mainile cam scurte... :D
Las ca poate il prinde unul pe garla si-l scarpina cu ce trebuie. :lol: :lol:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Multumesc lui Stefan si baietilor de pe balta pt tot - inclusiv pt pemisiunea de a urmari meciul la sediul acestora.
Multumesc tuturor pentru felicitari, intr-adevar o partida reusita.

O balta superba pe care voi reveni oricand cu mare placere.

@ unq andy - am pescuit in golful din dreapta (30-40 de metrii) si in fata la vreo 70 de metrii peste un pat de nada facut pe mijlocul baltii - m-am gandit ca e mai bine asa decat in malul de vis-a-vis la apa mica.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie: Mai Nene omule .....
Te rog mult sa imi explici si mie
Dushulet, ti se tot explica de cand te-ai abatut peste noi pe acest forum si 'jaba. Da-ti cu mai putina apa(rece) ca iar spumegi aiurea.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Albert scrie:
popescu59 scrie: Mai Nene omule .....
Te rog mult sa imi explici si mie
Dushulet, ti se tot explica de cand te-ai abatut peste noi pe acest forum si 'jaba. Da-ti cu mai putina apa(rece) ca iar spumegi aiurea.
Domnilor, putina toleranta, Nae cand se plictiseste incearca sa socializeze conform dictonului omologat de A.Lapusneanu: -Daca voi nu ma vreti, eu va vreau !!! :lol:
PS. Nu va puneti la mintea lui, sa cereti capul lui Motoc. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MAGURA 9”