radoi iulian scrie:Valabil.radoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
radoi iulian scrie:Valabil.radoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888
radoi iulian scrie:radoi iulian scrie:radoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon , 0726108888
radoi iulian scrie:radoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Le am avut echipate cu mulinete Okuma PL 865 care au ajuns in Fetesti.Trec pe Shimano Velociy si mulinete Shimano Speedcast.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888
radoi iulian scrie:radoi iulian scrie:Valabil
LOCAȚIA LA PROFIL TE ROG
MULTUMESC
MODERATORLocalitatea Constantaradoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile..Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888
radoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888
LOCAȚIA LA PROFIL TE ROG
MULTUMESC
MODERATORLocalitatea Constantaradoi iulian scrie:Lansetele sunt impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888
radoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888
LOCAȚIA LA PROFIL TE ROG
MULTUMESC
MODERATORLocalitatea Constantaradoi iulian scrie:Lansetele sunt in impecabile.Am avut mare grija sa nu le ating sau sa le trantesc si au fost curatate dupa fiecare partida de pescuit.Le am avut echipate cu mulinete Okuma PL 865 care au ajuns in Fetesti.Trec pe Shimano Velociy si mulinete Shimano Speedcast.Pretul lanetelor este de 650 lei.Telefon 0726108888