ANUNT IMPORTANT CU PRIVIRE LA MARELE BAZAR

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

ANUNT IMPORTANT CU PRIVIRE LA MARELE BAZAR

Mesaj de Dan Mateianu »

Incepand cu data de 15.05.2012 toate anunturile de vanzare/cumparare care se posteaza pe forum trebuiesc adaugate si in sectiunea Anunturi (gratuit) - http://www.crapmania.ro/anunturi

Aceasta actiune are rolul de a incuraja sectiunea Anunturi, deoarece in viitor anunturile se vor posta doar in aceasta sectiune.

Va multumim ptr intelegere.

Dan

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANUNT IMPORTANT CU PRIVIRE LA MARELE BAZAR

Mesaj de Lao »

Parerea mea e ca nu e bine. Puteti sa mergeti in paralel, dar sa le suprimati pe cele din forum nu mi se pare o idee buna.
Dar repet, e o doar o parere de-a mea.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Asta si facem -> mergem in paralel o lunga perioada de timp, dar anunturile care sunt pe forum trebuie sa fie si pe http://www.crapmania.ro/anunturi

astfel se vor obisnui sa foloseasca sectiunea Anunturi.

spilceavic

Mesaj de spilceavic »

pana acum MARELE BAZAR s-a dovedit foarte bun! e usor sa urmaresti o oferta, e putin agasant sa vezi atatea "up-uri", dar e super ok! la anunturi toate intra la rand, se va face deosebirea intre aunturile despre pescuit si celelalte? ca o parere: pare ca se vor complica lucrurile.
numai de bine!

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

spilceavic scrie:la anunturi toate intra la rand, se va face deosebirea intre aunturile despre pescuit si celelalte? ca o parere: pare ca se vor complica lucrurile.
Nu am inteles exact ce ai vrut sa spui aici. Vrei, te rog, sa detaliezi ?

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Lasati bazarul asa cum este el acum, nu complicati lucrurile.
Daca tot doriti sa inbunatatiti acest topic trebuie doar sa urmariti anunturile sa contina: poze, numar de telefon, detalii produse scoase la vanzare, anuntul care nu contine cele de mai sus enumerate se inchide fara avertisment.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

Da, stiu. Stateam si ma gandeam ce idioti trebuie sa fie astia de la anuntul.ro, okazii.ro si restul site-urilor de mica publicitate ca nu-si tin anunturile pe un forum. S-au complicat cu site !?!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Viorel M scrie:Da, stiu. Stateam si ma gandeam ce idioti trebuie sa fie astia de la anuntul.ro, okazii.ro si restul site-urilor de mica publicitate ca nu-si tin anunturile pe un forum. S-au complicat cu site !?!
www.crapmania.ro este site dedicat vanzarilor/cumpararilor????
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

IMPORTANT: nu uitati, cand anuntul nu mai este de actualitate (de ex, produsul a fost vandut) mergeti in pagina Anunturile mele si inchideti anuntul respectiv folosind butonul Inchide din coloana Actiuni.

Odata inchis, anuntul nu va mai aparea in lista de anunturi. Daca este cazul, il puteti redeschide oricand mai tarziu, atata vreme cat n-au trecut 30 de zile de la data publicarii. (30 de zile este perioada dupa care un anunt expira si se sterge automat din lista de anunturi)

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

maxx1979 scrie: http://www.crapmania.ro este site dedicat vanzarilor/cumpararilor????
www.crapmania.ro este site "dedicat" pescarilor de crap in special si pescarilor in general.

Probabil vei fi surprins cand vei afla ca Marele Bazar este, conform trafic.ro, de la distanta cea mai accesata rubrica de pe forumul crapmania.ro. De catre cine ? De catre acei pescari carora le este "dedicat" site ul.

Prin urmare, incepand cu 8 mai 2012, sectiunea Anunturi de pe www.crapmania.ro este "dedicata" vanzarilor/cumpararilor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”