Buna seara,cu toate ca nu va cunosc va doresc si eu multa sanatate ,si toate cele bune!speram sa auzim vesti bune in viitorul apropiat !inca odata multa sanatate!
respect!
Razvy!
Din pacate starea mea este destul de critica, dupa 17 ani cand m-a muscat o capusa si 2 ani de umblat la doctori peste tot, am primit acest diagnostic, nimeni nu m-a crezut ca am atatea simptome, nu degeaba este boala cu o mie de fete...
Totusi, incerc sa-mi pastrez optimismul...
Sanatate Va doresc si eu, asta-i cel mai important!
Imi pare rau sa aud asta si eu am fost muscat de capusa si am ajuns sa mi-o scoata o asistenta d la spital,si nu credeam k se poate ajunge atat de departe din asa ceva,daa cel mai important e sa va pastrati optimismul si va fi bine!
din pacate la noi in tara asa e afli diacnosticul cand deja e prea tarziu,incercati pe cat se poate si la medicii de afara ,macar ei nu sunt atat de disperati dupa spaga ca la noi,din suflet va doresc o insanatosire gravnica !si multa sanatate!
sper sa auzim de bine!
respect!
Razvy!
un om de incredere ,cine are nevoie de ceva de la el poate sa si cumpere cu incredere,cunosc de multi ani suntem din acelasi oras ,nici mie nu vine sa cred ca sa intamplat asa ceva cu el ,