Un prieten vinde avertizori Prologic Poliphonic V2 VTSW Bite Alarm
Avertizori sunt noi,nu au nicio partida de pescuit,decat au fost scosi din cutie.
Se pot vedea oricand in Craiova.
Motivul vanzarii upgrade.
Pret 790 lei
Informatii la numarul 0766539514
Va rog sa nu trimite-ti mesaje ,nu pot sa raspund,pentru cei interesati va rog apelati numarul de telefon.
Fişiere ataşate
IMAG2301.jpg (160.8 KiB) Vizualizat de 407 ori
IMAG2300.jpg (149.41 KiB) Vizualizat de 407 ori
IMAG2299.jpg (180.76 KiB) Vizualizat de 407 ori
IMAG2298.jpg (200.71 KiB) Vizualizat de 407 ori
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt PESCARI....!
Eu am avertizorii astia de aproape 2 ani si sunt foarte multumit de ei.
Se poate seta culoarea rosu, galben, albastru verde la fiecare avertizor in parte.
Pt noapte au lumina de veghe - 2 leduri pe fiecare senzor care se aprind mult mai puternic cand ai trasatura, practic, nu ai nevoie de swingeri iluminati. Aceste leduri sunt separate de ledurile ce indica trasatura care sunt colorate. Trasatura e semnalizata optic diferit pt run sau drop. Acest lucru se transmite si pe statie.
Lumina de veghe e controlata de un senzor de lumina, adica se stinge automat ziua.
Senzorii comunica cu statia la distante foarte mari. Am ajuns la peste 500 de m si tot mergeau. Pt cine stie balta, de la B10 la cabanuta, pe lacul Varlaam.
Statia are si ea un led care iti face lumina suficienta in cort sa poti iesi la trasatura. Semnalul de la senzori se transmite instant in statie, fara intarzieri.
Bateriile pe care le folosesc atat senzorii cat si statia sunt de 9V . Senzorii anunta bateria slaba prin bip-uri regulate fara sa aprinda leduri.
Pentru discretie maxima, volumul senzorilor poate fi 0 si statia poate fi doar pe vibratii.
Snag barii care pot fi insurubati cand e cazul pt mine au fost un plus. Am avut nevoie de ei de cateva ori.
NU am avut probleme la ploi, furtuni, frig sau canicula.
Dupa parerea mea, in categoria asta de pret nu au concurent. Bafta la vanzare!