4 - lansete FOX FX3 , 3.90 m , 3.50 lbs (inel de plecare 50mm,inel varf 16mm) - 2000 roni
4 - mulinete FOX STRATOS FS 12000 MAG , echipate cu fir de 0.28 ULTIMA DISTANCE + 4 tamburi de rezerva - 4000 roni
1 - rod pod FOX SKY POD 4 posturi - 900 roni
4 - senzori FOX MICRON NTX-R +statie receptie FOX NTX - 3000 roni
4 - swingere FOX ILUMINATED EURO (rosu,galben,verde,albastru) - 300 roni
1 - cantar FOX DIGITAL SCALES 30 KG - 300 roni
1 - pat CARP SPIRIT LUX (care se face si scaun !) - 400 roni
....la cumpararea intregului echipament pretul este usor negociabil + bonus o husa CHUB 4 STAR ROD HOLDALL pt 4 lansete echipate cu mulinete (husa mai are spatiu de ex si pt umbrela,rod pod,minciog,etc...) + bonus o saltea receptie- cantarire !!!
...echipamentul (in afara de pat) este folosit 8-10 partide de pescuit,dar se prezinta in stare foarte buna.
Daca este corectitudine, swingerele trebuiesc trimise la Timisoara.Sper ca mai sunt si oameni de caracter si tin cont de primul venit primul servit.Multumesc
D-le darius123,tin sa va spun ca am vorbit cu dl ALEX POP inaintea dv la telefon,de fapt chiar la scurt timp dupa ce am postat anuntul (asta ca tot vorbim de corectitudine si caracter).Nu m-as preta sa promit ceva si sa nu ma tin de cuvant,nu m-as preta sa ofer ceva si acel *ceva* sa nu corespunda descrierii mele.Am mentionat pe privat ca prefer sa dau aceste *bunuri* personal la domiciliul meu sau in fct de disponibilitatea mea in orasele apropiate,chiar si cu riscul de a pierde eventuali cumparatori.Dupa cum am mai spus,produsele nu le vand din cauza crizei sau din cauza unor defecte,le dau pur si simplu ca de aproximativ 2 ani incoace eu nu-mi mai gasesc timp pt acest hobby,pescuitul.Va multumesc tuturor pt intelegere...
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."