Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
ofer 600 lei pe toate. si nu trebuie sa ne ghidam dupa pretul de pe site ca la depozit la george au alte preturi pentru prieteni si membri clubului, sti bine.Atebo scrie:Datorita unor probleme personale nu am mai putut participa la ultimile 2 concursuri la care am fost inscris si am ramas cu o cantitate destul de mare de boieles comandate la George Alexandru (4Carp), asa ca am de vanzare urmatoarele:
Boieles Magnum 24mm SOLUBIL - 20kg
Boieles Magnum 24mm TARE - 7kg
In functie de cantitatea dorita promit un pret atractiv fata de cel afisat pe site, pentru a limita pierderea.
Detalii pe privat.
Cred ca se vede foarte clar ca nu sunt membru al Clubului Green Lake si chiar daca sunt prieten cu George in nici un caz pretul nu poate fi asta. Pretul pe care il ofer eu este ok pentru acei pescari care nu sunt membrii ai Clubului Green Lake si nu sunt nici prieteni cu George si care vor sa pescuiasca cu o bila buna la un pret mai mic, tu daca esti prieten cu George nu ai de ce sa iei de la mine si poti lua direct din atelierul 4Carpdedeciu mihai-paul scrie:ofer 600 lei pe toate. si nu trebuie sa ne ghidam dupa pretul de pe site ca la depozit la george au alte preturi pentru prieteni si membri clubului, sti bine.Atebo scrie:Datorita unor probleme personale nu am mai putut participa la ultimile 2 concursuri la care am fost inscris si am ramas cu o cantitate destul de mare de boieles comandate la George Alexandru (4Carp), asa ca am de vanzare urmatoarele:
Boieles Magnum 24mm SOLUBIL - 20kg
Boieles Magnum 24mm TARE - 7kg
In functie de cantitatea dorita promit un pret atractiv fata de cel afisat pe site, pentru a limita pierderea.
Detalii pe privat.