PROTAPI pt.PURCEL,MIEL si BERBECUT
Detalii pe http://www.grataredegradina.ro/protap-electric.html

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
citeam si eu topicul asta , vad ca ai o problema cu turcii , si eu le urasc ...mitza72 scrie:Bravo Vladut,Vladut Mateianu scrie:dac ti-e greu sa dai raspunsuri, la ce dracu mai anunti ca vinzi gratare si discuri ?
un vanzator trebuie sa stie sa-si atraga clientii, nu sa-i sperie.....![]()
Scuza-ma ca te-am speriat
Sa stii ca nu suntem la turci unde sa ti se bage marfa pe gat.
Produsele oferite de mine sunt pentru cei "interesati" asa cum am si precizat in topic dar vad ca tu esti obisnuit cu turcii.
Ce ai vrea sa fac din topicul asta? liste de preturi?Scrie foarte clar unde sa te uiti ca sa gasesti ceea ce cauti.
Daca te interesa ceva intr-adevar i-mi trimiteai un PM si iti raspundeam asa cum au facut si altii.
Mitza
Ceaun de 10 l fonta tratat termic il gasesti aici http://www.grataredegradina.ro/ceaune/c ... gory_id=25freespirit scrie:Salut, pe mine m-ar interesa un ceaun de 10 l din fonta, fara email, un trepied de 100 cm de inox si nu stiu daca ai, un gratar(doar grila) din inox, 52x26 cm, cu bara mai groasa, eu am unul, la gratarul meu, care s-a cam deformat si vreau sa gasesc inlocuitor! Trepiedul se pliaza? Cum este prinderea dintre ceaun si trepied, ca nu am vazut in poze, cu lant?
Eu v-am recomandat ce-i mai bun,dumneavostra decideti.freespirit scrie:M-am uitat direct pe site si ceaunul de 10,8 l, cu greutatea de 7 kg, din fonta simpla, costa 121,50 lei, nu 199 lei, nu inteleg!?!?
P.S. Fac si eu o precizare, in China se fac lucruri de calitate discutabila la preturi mici si lucruri de calitate ridicata la preturi pe masura. Nu am prejudecata cumparatorilor de lucruri ieftine si proaste(dupa cum nu toate lucrurile ieftine sunt si proaste), doar ca la noi piata dicteaza cererea de lucruri ieftine si proaste!freespirit scrie:Daca se poate sa puneti si un link cu ceaunul de 199, pentru ca nu l-am vazut!