Cizme welcro Ukraina

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Titi_DR13

Re: Cizme welcro Ukraina

Mesaj de Titi_DR13 »

dragonul rosu. 40 lei perechea :oops: si alte cizme mai frumoase, chiar cu neopren.

rusu sebastian

Mesaj de rusu sebastian »

Titi_DR13 scrie:dragonul rosu. 40 lei perechea :oops: si alte cizme mai frumoase, chiar cu neopren.
Sunt din iasi si nu stiu ce este la dragonul rosu dar ma gandesc ca alea or fi chinezesty de sunt asa de ieftine.acum na...nust ce sa zic...fiecare face ce vrea

rusu sebastian

Titi_DR13 scrie:dragonul rosu. 40 lei perechea :oops: si alte cizme mai frumoase, chiar cu neopren.
La Iasi e 50 lei o pereche ciorapi de neopren. E posibil ca alea sa fie doar " MAI FRUMOASE ".

gica maxim
Puncte: 0

Mesaj de gica maxim »

E plin la Suceava in bazar. Sint de astea cu 40 ron perechea la ucrainieni de poti sa umpli un tir :mrgreen:
Ghimar Carp Team

rusu sebastian

gica maxim scrie:E plin la Suceava in bazar. Sint de astea cu 40 ron perechea la ucrainieni de poti sa umpli un tir :mrgreen:
ma fratilor da nu mai incapeti de mine eu le iau de la sv si le dau in iasi cu 50 ron in tara daca tot umblu la firme de curierat cu ele si dupa aia inca odata sa iau banii imi mai pun si eu 20 de lei sa scot benzina .ce asa mare combinatie fac de nu mai incapeti voi? tu banuiesc ca esty de acolo deci tu ai putea da mai ieftin ,da tu mai ieftin si ma retrag eu .stima

rusu sebastian

Un singur 43 si un singur 42 au mai ramas ,41 si 44-45 mai sunt destule..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”