Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
sebastian_andone scrie:valabil.
cortul sa aiba ferestre de aerisiere pe spate iar winterskinul sa faca veranda (gen navigator xxl, chub etc)
se mai cauta 2 saci dormit (preferabil cat mai putin folositi)
sebastian_andone scrie:Cumpar cort+winter
4 buc mulinete (cu bait) - cam in 300 buget - REZOLVAT
4 buc mulinete - 600 buget
se mai cauta 4 senzori / swingeri - fara pretentii - doar sa isi faca treaba - REZOLVAT
exceptand cortul care e pentru mine restul se doneaza la 2 persoane cu diferite probleme. (restul de echipament am gasit - mai putin un scan care sa tina 160 kg)
cortul sa aiba ferestre de aerisiere pe spate iar winterskinul sa faca veranda (gen navigator xxl, chub etc)
se mai cauta 2 saci dormit (preferabil cat mai putin folositi)
sebastian_andone scrie:sebastian_andone scrie:Cumpar cort+winter
4 buc mulinete - 600 buget
se mai cauta 4 senzori / swingeri - fara pretentii - doar sa isi faca treaba - REZOLVAT
exceptand cortul care e pentru mine restul se doneaza la 2 persoane cu diferite probleme. (restul de echipament am gasit - mai putin un scan care sa tina 160 kg)
se mai cauta 2 saci dormit (preferabil cat mai putin folositi) - REZOLVAT
sebastian_andone scrie:Cumpar cort+winter
4 buc mulinete - 600 buget - REZOLVAT
se mai cauta 2 saci dormit (preferabil cat mai putin folositi) - REZOLVAT
sebastian_andone scrie:Caut cort.
inaltime min 160
pt 2 persoane
cu ferestre aerisire
winterskin