cumpar lansete crap!!!

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

govo
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: cumpar lansete crap!!!

Mesaj de govo »

Nici eu nu recomand Pokee... Am dat cu una a unui coleg si la a treia aruncare a cedat..

Încearcă MTX urile....
C.S. Friends Carp Team

viper28

Mesaj de viper28 »

Salut. Dupa cum spunea si pokemonu, alege hakuyo. Stiu mai multi pescari care s-au plans de Pokee . Eu personal folosesc de 2 ani Hakuyo si sunt foarte multumit. Am folosit MTX 8 si acum am trecut la MTX 12. Sunt foarte bune. Recomand. MTX 12 are acelasi blanck ca MTX 14 din ce am inteles de la alti pescari. Pentru 4 LBS lansetele sunt foarte bune in drill. Sfatul meu este sa le incerci. Iar sh gasesti la 200 ron batul. Zilele trecute am fost si am aruncat cu ale mele, cu plumb de 110 mai mult ca sigur am reusit cele mai bune aruncari de pana acum.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

am eu 4 mtx 12 de 3,90 impecabile de vanzare la 800 lei pachetul
cred ca e cea mai buna solutie
Critic echilibrat

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

Salutare la toti ...imi dau si eu cu parerea despre lansetele pokee ... in 4 ani de zile am folosit foarte multe modele si eu zic ca sunt niste lansete bune la banii lor ...acum depinde si fiecare ce vrea ...stiu multa lume care folosesc modelul tournament ,ultra team ,superior carp 2-3 de cel putin 2 ani si nu s-au vaitat deloc de ele ,blank-urile nu s-au inmuiat ,si de rupt nu s-au rupt....cum spunea cineva aici ca s-a rupt lanseta la a treia aruncare ..posibil sa fie defect de fabricatie sau cine stie posibil sa fi fost atins cand la depozitat sau cine stie (am vazut lansete de la firme mai mari care s-au rupt )...mai este un topic pe info p....r numit chinezarii de calitate unde s-a vb tot despre lansetele pokee....intradevar nu sunt niste lansete cunoscute precum altele ptr ca nu a avut un reprezentant care sa le promoveze ,sa se implice in fabricarea lor .etc etc ...dar ptr ce stiu sa faca si banii la care sunt eu zic ca sunt destul de bune ptr un pescar incepator ,mediu care nu vrea avioane...
cu o ultima specificare firma pokee nu a ranforsat foarte bine lanseta ultra team varianta de 3.9 m deaceea intradevar blank-ul se lasa destul de mult dupa un an dar varianta de 3.6 este foarte buna nu sunt probleme cu ea nici dupa 2 ani de utilizare (ma refer la peste 10 partide de 24 de ore )pe an
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

gopo

Mesaj de gopo »

salut,am pokee superior 3,60,3,5lbs,folosite intens sezonul trecut,la 100 ron bucata noi foarte multumit.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

nu sunt lansete proaste atat ca lumea nu stie de ele si am vazut ca foarte multe lume face un studiu de piata inainte sa cumpere si cumpara la sugestia altora....foarte multa lume cumpara lansete ...(nu dau nume )ptr ca exista persoane care s-a implicat in promovarea lor (felicitari)si in fabricatia lor (felicitari)...cum am zis la banii lor nu prea ai ce sa le ceri ...ptr un pescuit cu plumb la 100-120 de gr si momitor la 100-110 m eu zic ca sunt bune urmatoarele lansete superior carp 2 ,tournament ,ultra team ,sailor,F1 carp iar ca spod recomand superior carp 3 3.6 m 5 lb
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

de cormoran eliminator ce ziceti?

andrei_h

Mesaj de andrei_h »