Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
iti dau eu una ....75 de lei.freespirit scrie:freespirit scrie:Cumpar gentuta-husa(4 buc) Daiwa Infinity pentru mulinete(are si 2 spatii de depozitare pentru tamburi de rezerva).
Nu am vorbit odata ca vrei o husa pentru 4 tamburi, cand mi-ai trimis mesajul privat? Mai caut inca 3 huse, daca nu mai e valabil ce am vorbit, renunt...nu schimb ce am stabilit!!zak scrie:iti dau eu una ....75 de lei.freespirit scrie:freespirit scrie:Cumpar gentuta-husa(4 buc) Daiwa Infinity pentru mulinete(are si 2 spatii de depozitare pentru tamburi de rezerva).
intra pe httpMAGAZINUL NU ESTE PATENERsi cauta spool casefreespirit scrie:Nu se deschide link-ul!
In plus, husa Pelzer pe care mi-ai zis ca pot sa o iau nu era pe stoc! Am vorbit cu cei de la magazin, mi-au spus sa sunt peste 2 saptamani, daca asta inseamna pentru tine 4 luni, poate imi arati si mie cum au trecut 4 luni!?
Daca ramane cum am vorbit, comand husa Pelzer!! Cand am vorbit ceva, asa ramane! Poti intreba pe forum pe vanzatorii de la care am cumparat pana acum! Dupa ce imi confirmi, dau comanda! Pentru husa Pelzer pentru 4 tamburi!!zak scrie:intra pe httpMAGAZINUL NU ESTE PATENERsi cauta spool casefreespirit scrie:Nu se deschide link-ul!
In plus, husa Pelzer pe care mi-ai zis ca pot sa o iau nu era pe stoc! Am vorbit cu cei de la magazin, mi-au spus sa sunt peste 2 saptamani, daca asta inseamna pentru tine 4 luni, poate imi arati si mie cum au trecut 4 luni!?
Nu au trecut 4 luni dar nici nu astept sa treaca...
Am dat comanda si la sip...rp.ro, si la magazinde...uit.ro, sa vedem ce se intampla...zak scrie: ok eu mai astept 10 zile....cred ca ai suficient timp
Cand ai drum prin Bucuresti? In 2-3 zile ajunge borseta Pelzer pentru tamburi...zak scrie: ok eu mai astept 10 zile....cred ca ai suficient timp
Sambata pe 7 sau luni pe 9 ....freespirit scrie:Cand ai drum prin Bucuresti? In 2-3 zile ajunge borseta Pelzer pentru tamburi...zak scrie: ok eu mai astept 10 zile....cred ca ai suficient timp