Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Sal.Am eu unul de vanzare...am postat anuntul mai sus..Madalin007 scrie:Dupa cum spune si topicul cumpar sky pod 4 posturi.......
Multumesc anticipat!
Daca mai umbli la pret batem palma!david06 scrie:Sal.Am eu unul de vanzare...am postat anuntul mai sus..Madalin007 scrie:Dupa cum spune si topicul cumpar sky pod 4 posturi.......
Multumesc anticipat!
Mda.mai umblu la pret...450 ron este ok? Dar opresc cutia aia de carton....aia nu ti-o dau!Madalin007 scrie:Daca mai umbli la pret batem palma!david06 scrie:Sal.Am eu unul de vanzare...am postat anuntul mai sus..Madalin007 scrie:Dupa cum spune si topicul cumpar sky pod 4 posturi.......
Multumesc anticipat!
Sincer,pentru cutia aia de carton il cumparam mai multDaca mai umbli la pret batem palma!
Mda.mai umblu la pret...450 ron este ok? Dar opresc cutia aia de carton....aia nu ti-o dau!
Stiu ca aia face toti banii...deaia am cerut 1000 de ron...pretul fara ea,este 450 ron!!!!!! Fara gluma!Madalin007 scrie:]
Sincer,pentru cutia aia de carton il cumparam mai multDaca mai umbli la pret batem palma!
Mda.mai umblu la pret...450 ron este ok? Dar opresc cutia aia de carton....aia nu ti-o dau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va ofer 550 lei doar pe cutia de carton,sky-ul nu ma inetreseazadavid06 scrie:Stiu ca aia face toti banii...deaia am cerut 1000 de ron...pretul fara ea,este 450 ron!!!!!! Fara gluma!Madalin007 scrie:]
Mda.mai umblu la pret...450 ron este ok? Dar opresc cutia aia de carton....aia nu ti-o dau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valabil!!Madalin007 scrie:Dupa cum spune si topicul cumpar sky pod 4 posturi.......
Multumesc anticipat!