Ramane lada. Accept si un combo de spinning de biban la ea + diferenta

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
L-am dat mai adineauri.ICSXX scrie:de cand ai rod-podul? in ce stare este? cu cat vrei sa-l vinzi?
miyagi scrie: Cafeaua o dau io.
Sper sa o fac la ceaun. 4 portii, 3 cani, 2 standuri si-un poloniccrc scrie:miyagi scrie: Cafeaua o dau io.
Da` sa nu plece prea departe ca cine stiecrc scrie:miyagi scrie: Cafeaua o dau io.
Pune mana si masoare lungime , latime si inaltime pe interior apoi LxlxH totul impartit la 1000 in ideea ca ai inmultit centimetri si ceea ce rezulta este volumul lazii .miyagi scrie:Hai cu lada sus.
Cristi cum fac sa stiu ce volum are ca stiu ca tu le ai cu astea? E aia alba, mare, cu manere din sfoara si stic din plastic.
Deci merge un combo de biban L sau UL + diferenta.
Corect. De ce nu m-am ganditzfcristian scrie:Pune mana si masoare lungime , latime si inaltime pe interior apoi LxlxH totul impartit la 1000 in ideea ca ai inmultit centimetri si ceea ce rezulta este volumul lazii .miyagi scrie:Hai cu lada sus.
Cristi cum fac sa stiu ce volum are ca stiu ca tu le ai cu astea? E aia alba, mare, cu manere din sfoara si stic din plastic.
Deci merge un combo de biban L sau UL + diferenta.
EX : 80x30x45=108000/1000 = 108 litri
Daca-ti raspund , te superimiyagi scrie:Corect. De ce nu m-am gandit?
Asa e. Multam de sprijin. Am masurat-o si a rezultat undeva la 93 l si am si maritat-o. Ramane cafeaua la Unirii sau pe balta?zfcristian scrie:Daca-ti raspund , te superimiyagi scrie:Corect. De ce nu m-am gandit?
![]()
![]()