Scot la vânzare două lansete daiwa metaforce solid tip pilk de 2,10 metri putere 80-200 de grame. Nu am husele la ele, dar sunt in stare foarte buna, fără urme de folosință sau probleme ascunse
Potrivite pt un pescuit în forță din barca, la crap sau somn
Doua germina standard de 2,10, mânere de pluta, putere 15 grame (duc mai mult), blancul transparent, schimbat inelul de varf. In stare ok pentru vârsta lor, dar inca mai pot duce ani buni lupte grele cu crapii din delta, din barca. Mici jocuri la îmbinare, dar garantat nu se demufeaza și nici probleme de rezistenta nu sunt, pe probate. Pentru cine stie pescuitul crapului la mămăligă. Sau cine vrea să îl invete
Și o germina exquisit de 2,25, acțiune 40 de grame (duce bine plumb de 150 de grame. Stare excelentă, fără intervenții (totul original), merge și la crap, dar și la somn
Inca nu m-am hotărât la preț. Le vad pe olx și la 150 -200 de lei bucata, dar nu am de gând să jecmănesc pe nimeni cerând atâția bani
Foto diseară
Sunt dispus la schimb cu un spod. Sau alte lansete de crap de putere mare, pt pescuit la distanta
0762210293
Ploiesti