luneta GAMO 4*32

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
vioril
Puncte: 0

luneta GAMO 4*32

Mesaj de vioril »

luneta a fost folosita o singura data si anume la calibrare . este practic NOUA . are suportii de prindere pe arma ,inbus , doua reglaje ,capace pentru protectia lentilelor . este calibrata pe 50 metri .
ca sa va faceti o idee : un iepure aflat cam la 200 metri il vedeti cu luneta ca si cum ar fi la 50 metri .
luneta se poate calibra pe orice tip de arma si la distanta pe care o doreste vanatorul .
pretul este de 400 lei . pretul ei de achizitie a fost de 170 euro .

a nu se compara cu lunetele pentru pistoale sau cu cele pentru arme AIR SOFT .

reglajele se fac de preferat de catre un armurier experimentat .
Fişiere ataşate
poză luneta 1.JPG
poză luneta 1.JPG (221.66 KiB) Vizualizat de 577 ori
catch & release DOAR DACA E CAZUL

vioril

Re: luneta GAMO 4*32

Mesaj de vioril »

accept schimb cu un motor electric de 48 lb .

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

sa-mi fie cu iertare ca intreb... dar cu vine asta "este calibrata pe 50 de metri" ?
si a doua problema e: esti sigur ca ai luat-o de noua cu 170e ? pt ca eu am cumparat acelasi model acum vreo 5 ani in urma si am platit pe ea undeva la 150 ron(noua) ... iar acum pe net o gasesti si la 80 ron... asa ca poti sa ne justifici si noua pretul cerut de tine? 400 ron ... inainte sa se prinda careva ca faci japca pe fata... multumesc! astept un raspuns

vioril

Mesaj de vioril »

nu e nici un fel de japca . am precizat cat se poate de clar : a nu se compara cu cele pt air soft . cele pt air soft am inteles ca sunt diferite ,din discutiile cu cei ce vand asa ceva . daca m-au mintit ei ......... paguba mea .
am vazut si eu ceva modele pe OKAZII , dar nu prea seamana cu asta .
calibrata pt 50m - la 50m ai punct ochit ,punct lovit . acum in functie si de conditiile meteo , ca daca tragi la o tinta aflata la 50m pe un vant de peste 30km/h , nu cred ca mai reusesti punctul tintit , probabil vei avea o abatere de vreo 10 sau 20 cm .

prea multe detalii nu prea stiu nici eu si tocmai de aceea am recomandat sa se discute cu un armurier experimentat pt calibrarea ei .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”