motor 10cp doi timpi

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

vioril
Puncte: 0

motor 10cp doi timpi

Mesaj de vioril »

se vinde motor EVINRUDE de 10cp in doi timpi . Motorul are revizia facuta recent (detin facturile ) : schimbat chit pompa de apa , ulei cizma , bujii noi , etc. Folosit aproximativ 150 ore numai in apa dulce si pe barca gonflabila . greutate - 33kg , siguranta pe motor in cazul in care dai in plase ,busteni ,pietre sau orice alceva - motorul se opreste instantaneu . gliseaza barca de 2,7m sau 3,3m cu doua persoane si bagaje , fuge pe apa cu 33-35km/h , nu are defecte ascunse .
MOTORUL ESTE IMPECABIL
se vinde numai cu proba pe apa
Tel contact - 0744981633 - Viorel

pret 800 euro
Fişiere ataşate
IMG_3876.jpg
IMG_3876.jpg (108.37 KiB) Vizualizat de 934 ori
IMG_3875.jpg
IMG_3875.jpg (146.46 KiB) Vizualizat de 934 ori
IMG_3874.jpg
IMG_3874.jpg (102.66 KiB) Vizualizat de 934 ori
catch & release DOAR DACA E CAZUL

vioril

Re: motor 10cp doi timpi

Mesaj de vioril »

anunt valabil

vioril

Mesaj de vioril »

up - doar 800 euroi

vioril

Mesaj de vioril »

valabil

vioril

Mesaj de vioril »

anunt inca valabil

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Cum puteti proba că un motor vechi de 30 de ani are doar 150 de ore de funcționare?
Ca, daca are doar atâtea ore, poate se încumetă ci eva sa ofere un pret...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

marian_popescu scrie:
Lun Mar 11, 2019 17:59
Cum puteti proba că un motor vechi de 30 de ani are doar 150 de ore de funcționare?
Ca, daca are doar atâtea ore, poate se încumetă ci eva sa ofere un pret...
Se poate proba prin compresie ... si prin faptul ca intrece pe apa orice motor in 4 timpi de 10cp.
Eu am un Yamaha de 9,9cp cu aprox. 100 de ore ( cumparat personal de nou ), care functioneaza impecabil. Viorel, cu asta in doi timpi, ma intrece . Eu cu aprox. 32km/h si el cu 35km/h.
Mai are un avantaj. Motorul lui are 30kg si al meu are 40kg.
Singurul meu avantaj este consumul. Al lui ( doi timpi ) consuma cu 50% mai mult.
Motorul este bun. Garantez eu, ca il stiu.
Ca cere 800 euro , cand el a dat pe motor 600 euro, a mai bagat in el max. 100 euro si ca l-a folosit max. 20 ore , asta este cu totul alta treaba. :)
Deci, daca vrei sa "il ataci" , aici cred ca trebuie sa insisti. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

vioril

Mesaj de vioril »

un aspect de asemenea important atunci cand cumperi un motor si de care trebuie tinut seama ar fi si vopseaua de pe blocul motor . Aici se vede imediat daca a fost incins , mers in turatie maxima si implicit in temperatura mare . Legat de pret , explicatie este in felul urmator : 640 euro pretul platit pe motor , 120 euro ( pompa de apa chit complet , ulei cizma , ulei pentru benzina , bujii , snur de siguranta ) . pretul de 800 euro este pentru cine intreaba , pentru cine cumpara am alt pret :)

PS - Dan a uitat sa mentioneze faptul ca eu am 73kg si prind mai putin peste , iar el prinde mai mult si e si putin mai greu (si la propriu si la figurat ) :lol: :lol: :lol: , acesta este motivul pentru care eu il intrec pe apa . :wink:

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

Nu a fost un atac, nici macar cu ghilimele, ci un apropo destul de elegant

Compresia la un motor cu 500 de ore (ceea ce nu înseamnă mult pt un motor) poate s a fie aproape ca a atunci cand iese din fabrica, cu siguranță mai bună decât ca a unuia cu 100 de ore suprasolicitat. In afara variantei ca ar fi putut lua motorul de nou si fix atâtea ore de mers, asta cu 100 de ore in 30 de ani e trasa de par. Putea sa spuna, mai corect, ca are compresie foarte buna.
Plus ca se poate îmbunătăți compresia unui motor uzat prin segmentare.
Vopseaua de pe bloc ramane la fel si dupa 2000 de ore, daca răcire a functioneaza corect si nu mergi cu el ca la curse.

Diferenta de greutate nu e de 10 kg, ci de 6. Si, daca tot vorbim de raport putere/greutate, de ce sa nu ma uit la un 15 cp evinrude/johnson, identice ca si constructie, dar cu plus 50% putere din carburator.
Diferenta la consum nu e de doar 50% fata de al tau, sa fim seriosi. Al tau ia 2 litri la ora, al lui ia cam cu 100% mai mult.
Putem vorbi despre cat de "usor" se gasesc si piesele de schimb, în 2017 am reconditionat complet un johnson de 8 cp si stiu ce spun.

Nu aveam de gand sa intru in discutiile astea, putem continua, făcusem la un moment dat o pasiune pt johnson/evinrude 2 timpi, astea de 8 si 15 cp, e o reala placere pt mine

Si nici nu am de gand sa stric topicul omului, oricum e prea putin probabil sa il vândă aici, pe campania...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”