Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
aaaaaaaaa cum nu stiti stie domnul gica maxim ,el stie de toateVladut Mateianu scrie:As vrea sa vad un magazin din Romania care are pe stoc BBRLC (model vechi) la 598 lei..... Eu caut de 1 luna si nu gasesc...decat anunturi vechi !
intradevar nu mai sant si nici nu o sa se mai gaseasca mai ales la pretul asta ,daca o sa mai apara la vreun magazin, o sa fie la pretul vechi probabil ,adica 700 -750sorigab scrie:aaaaaaaaa cum nu stiti stie domnul gica maxim ,el stie de toateVladut Mateianu scrie:As vrea sa vad un magazin din Romania care are pe stoc BBRLC (model vechi) la 598 lei..... Eu caut de 1 luna si nu gasesc...decat anunturi vechi !
da multumesc domnule sarbatori fericite iti urezgica maxim scrie:in cazul asta asteapta domnia ta sa creasca pretul la 750 ron ca sa poti vinde mulinetele la 600 ron
multumesc ptr gazduire se poate inchide acest anuntsorigab scrie:da multumesc domnule sarbatori fericite iti urezgica maxim scrie:in cazul asta asteapta domnia ta sa creasca pretul la 750 ron ca sa poti vinde mulinetele la 600 ron
nu mai am mulinetele (nu ai fost atent ca scrie mai sus)shadow scrie:sal mai ai mulinetele? ma intereseaza mai ai garantie la ele
Multumesc