Neserios

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Neserios

Mesaj de Alin Galbenu »

Faptul ca ridica sau nu coletul, asta depinde doar de respectivul cumpărător, nu contează metoda prin care trimiti.
Daca omul e serios si responsabil , totul decurge normal. Dar din păcate mai exista jeguri de oameni (scuzati expresia), care nu au cuvânt, limitati psihic, care te fac sa plimbi mulinete sau alte echipamente, prin tara, pe banii tai.
Cel mai bine este sa-i faci o vizita, ca tot ai adresa lui, sa i le duci personal. Sunt sigur ca îți vine tie o idee, ce sa-i mai duci in plus de pachetul respectiv. Merita investiția... :D

daddy caddy

Re: Neserios

Mesaj de daddy caddy »

Alin MUHA scrie:
cristialex scrie:Contribui si eu, se poateeeeeee???
stai la rand, sunt al 3-lea :lol: :lol: :lol: :lol:

vin si eu cu 3-4 insi!

GANG-BANG CU JIGODIA! 8)
STIL OSTIL

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

te referi la o pereche de manusi de box ?? facute cadou ?? in mutra ?? :D
Dragos C. - Brasov

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

pilbak levente scrie:
Vladut Mateianu scrie:Nu credeam ca mai sunt oameni sa foloseasca posta romana....
Firmele de curierat rapid sunt sfante !
Vladut eu in fiecare saptamana trimit cu posta si nu am avut decat un singur colet neridicat,ajunge coletul 48 ore oriunde si este mai ieftin.
La curier tot la fel putea omul sa nu ridice coletul .......am patit si eu la un colet neridicat si am iesit paguba 50 ron in timp ce la posta a fost 12 lei.
Ma refeream la comoditate... la posta trebuiesc completate formulare, la urgent curier(ca exemplu) vin baietii la tine acasa si tot ei completeaza documentele de expediere ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Vladut Mateianu scrie:
pilbak levente scrie:
Vladut Mateianu scrie:Nu credeam ca mai sunt oameni sa foloseasca posta romana....
Vladut eu in fiecare saptamana trimit cu posta si nu am avut decat un singur colet neridicat,ajunge coletul 48 ore oriunde si este mai ieftin.
La curier tot la fel putea omul sa nu ridice coletul .......am patit si eu la un colet neridicat si am iesit paguba 50 ron in timp ce la posta a fost 12 lei.
Ma refeream la comoditate... la posta trebuiesc completate formulare, la urgent curier(ca exemplu) vin baietii la tine acasa si tot ei completeaza documentele de expediere ! :wink:
Cu asta sunt si eu de acord....plus ca nu se sta nici la coada ca pe vremea lu Ceasca

Enache13

Mesaj de Enache13 »

folosim ce sa facem...ca daca le spui unora de curier dau din colt in colt ca e scump, dar uita ca iti vine coletul intr-o zi, frumos si elegant ii dai o semnatura si ai scapat, nu stai 2 ore in posta sa-ti dai coate cu toate babele si sa completezi un top de hartie, cred ca merita diferenta de 15-20 de lei...
Dar de data asta posta nu are nicio vina. Marlanu care este...

Enache13

Mesaj de Enache13 »

Allen Besnovich scrie:Faptul ca ridica sau nu coletul, asta depinde doar de respectivul cumpărător, nu contează metoda prin care trimiti.
Daca omul e serios si responsabil , totul decurge normal. Dar din păcate mai exista jeguri de oameni (scuzati expresia), care nu au cuvânt, limitati psihic, care te fac sa plimbi mulinete sau alte echipamente, prin tara, pe banii tai.
Cel mai bine este sa-i faci o vizita, ca tot ai adresa lui, sa i le duci personal. Sunt sigur ca îți vine tie o idee, ce sa-i mai duci in plus de pachetul respectiv. Merita investiția... :D

stau si ma intreb daca si adresa e corecta...daca nu mi-a zis-o si pe aia la oha...chiar nu imi e de ramburs, pierzi in viata mult mai mult...ma enerveaza timpul pierdut si faptul ca ajungi sa vb cu un bou care se distreaza pe seama ta...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”