Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
NU stiu ce sa zic stimate domn,cred ca de vina sunt cei de la Posta Romana,va pot jura ca eu i-am pus cu mare grija(intregi si functionali) in acea cutie,poate ca daca mentionam pe colet FRAGIL,altfel l-ar fi manipulat cei de la oficiul de la mine din campina,cine stie ce colet de nu stiu cate kg o fi pus peste el cei din tranzit de au ajuns doi din 4 swingeri rupti,sincer,sunteti primul care imi reproseaza ceva legat de calitatea swingerilor,regret nespus prin ceea ce treceti.Cu stima si consideratie.AndreiCosti scrie:Au ajuns svingerii.Totul ar fi fost OK daca 2 (doi) dintre ei nu ar fi rupti.Sincer imi pare rau de tranzactia asta.
Stiu ca vorbele sunt de prisos,sper sa ma intelegeti ca nu aveam nesimtirea sa postez pe Crapmania accesorii sau componente defecte sau cu probleme de functionare,denigrandu-i atat pe cei din echipa Crapmania cat si pe mine ca utilizator al acestui site,am o varsta si nu-mi permit sa-mi bat joc de nimeni,dar astea sunt serviciile din minunata noastra tara.Va salut cu respect.FlorinZ scrie:NU stiu ce sa zic stimate domn,cred ca de vina sunt cei de la Posta Romana,va pot jura ca eu i-am pus cu mare grija(intregi si functionali) in acea cutie,poate ca daca mentionam pe colet FRAGIL,altfel l-ar fi manipulat cei de la oficiul de la mine din campina,cine stie ce colet de nu stiu cate kg o fi pus peste el cei din tranzit de au ajuns doi din 4 swingeri rupti,sincer,sunteti primul care imi reproseaza ceva legat de calitatea swingerilor,regret nespus prin ceea ce treceti.Cu stima si consideratie.AndreiCosti scrie:Au ajuns svingerii.Totul ar fi fost OK daca 2 (doi) dintre ei nu ar fi rupti.Sincer imi pare rau de tranzactia asta.