Arunca un ochi si pe asta.Il am si e bestial...gros jaketa de fleece e detasabila.Grija un pic la marimi pt ca eu port M dar costumul este S si-mi vine perfect.
Carp Kinetics Mens Vapatex Suit Set Green

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Am comandat costumul de la foxalex_mihai01 scrie:Fox carp winter suit new is the best!!!
Il am si crede-ma ca merita toti banii...
alex_mihai01 scrie:Ai vazut ca nu te am pacalit!!!
Ai mare dreptate,si eu port m si este putin cam mare.serbanionut scrie:Costumul trakker l-am vazut la un show de pescuit l-am luat pe mine si mi-am dat seama ca nu iti respira corpul prin el. Deci a iesit din discutie
Costumul de la Fox l-am achizitionat este ft gros si seamana pe un costum de ski, dar spre deosebire de cel de la trakker mi se pare ca este mai respirabil.
O alta idee mi-a fost bun S desi eu port M-L
Costumu a fost schmbat cu marimea s fara nici o problemaovi3 scrie:Ai mare dreptate,si eu port m si este putin cam mare.serbanionut scrie:Costumul trakker l-am vazut la un show de pescuit l-am luat pe mine si mi-am dat seama ca nu iti respira corpul prin el. Deci a iesit din discutie
Costumul de la Fox l-am achizitionat este ft gros si seamana pe un costum de ski, dar spre deosebire de cel de la trakker mi se pare ca este mai respirabil.
O alta idee mi-a fost bun S desi eu port M-L
Cei de la big fish au spus ca daca port m sa comand tot m
Sper sa pot sa l schimb cu un s