[CUMPAR] Pat pescuit

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

andrei_h
Puncte: 0

Re: [CUMPAR] Pat pescuit

Mesaj de andrei_h »

Albert scrie:
andrei_h scrie: Ați întâmpinat problema asta cei care dețineți patul sau era doar unul defect in magazin?
Salut.
Sigur e o problema izolata. Mergi in magazin si cere sa-ti aduca un pat nou sa-l vezi, cel care e expus sigur e abuzat si mai da rateuri :)
Recomand produsul, raport pret/calitate imbatabil.
Deci sa înțeleg ca deții/ai deținut patul asta și nu ai avut probleme de genul asta?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Intelegi bine.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Thomas Cristian scrie:Si eu zic la fel. Mergi la un decathlon, testeaza-l petru ca mi s-a parut foarte ok la 400 de lei. Eu am unu la 700lei, morphoz, e gen pat de la Ikea. imens si confortabil.
Morphoze am si eu, mi se pare un pat imens. Poti dormi linistit in el , doua persoane mai light :) FAptul ca are si perna detasabila, si patura detasabila, este un avantaj. Fata de Fullbreak, are talpa picioarelor mai mare, si este mai lat. Iar in zona picioarelor are material de fas, se poate curata mai usor eventuale urme lasate de bocanci.

In toamna mi-am luat si un Fullbreak, pentru partidele mai scurte gen 48 ore. Deja nu mai folosesc morphoze-ul. Ocupa mai putin Fullbreak, si este la fel de stabil si confortabil. Deja m-am indragostit de el :)
Pentru cei care nu vor sa investeasca mult, este ideal!

Imagine

ss76

Mesaj de ss76 »

Fullbreak am si eu. Foarte multumit!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”