Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
robbinho scrie:azi am luat si eu 4 bucati cu 18 lei bucata de la un magazin din Ploiesti.
buna pot sa stiu si eu cine sunteti si ce vrea sa insemne semnele dumneavoastra?monstruosu scrie:robbinho scrie:azi am luat si eu 4 bucati cu 18 lei bucata de la un magazin din Ploiesti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Semnele nu VREA nimic eventual VOR ca e mai multeMadalin 88 scrie:ce vrea sa insemne semnele ?monstruosu scrie:robbinho scrie:azi am luat si eu 4 bucati cu 18 lei bucata de la un magazin din Ploiesti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elena Udrea, incantata de cunostinta si sa stiti ca la Ploiesti sunt tot mai ieftini ca la dumneavoastra si sunt aceiasiMadalin 88 scrie:Daca sunteti asa barbat pe cat sustineti v-as ruga sa imi spuneti si mie numele dumneavoastra real ca sa stiu cu cine stau de vb
Va multumesc
Ai MP! In prima si a treia poza se observa un cerc negru in stanga(imaginii) piulitei de strangere, este cumva pichetul perforat pentru a se putea insuruba in pamant cu o alta bara trecuta prin respectiva gaura? Sau presupunerea mea este gresita?Madalin 88 scrie:Vand 5 picheti inox cu freza noi ...stransi au 61 cm si desfacuti 101 cm
pret 25 de lei bucata
ptr mai multe detalii 0766199058